Stéphane Berg Alsace Riesling

På lager
SKU
Stéphane Berg Alsace Riesling
levering 1-3-dage
Normalpris 59,95DKK 55,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 59,95DKK pr. styk.
/6
60,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Kongedruen fra Alsace er Riesling. Der arbejdes seriøst med mange druer i Alsace, men ingen giver bedre resultat end Riesling. Druen er enormt alsidig og kan produceres i både knas-tørre og meget søde udgaver. Denne udgave er en tør udgave med megen frugt og god koncentration.

Alsace er beliggende i det nordøstlige hjørne af Frankrig og er et af de mest charmerende vindistrikter i verdenen. Her er smukke bakker med afstikkere fra bjergkæden Vogeserne og bindingsværkshuse. Stilen er hverken rigtig fransk, eller rigtig tysk. Distriktet har igennem historien været både tysk og fransk, i dag er hører Alsace under Frankrig, men meget af den gastronomiske indflydelse er tysk. Her serveres gerne god solid tysk bondemad, hvilket generelt passer fortrinligt til vinene her fra Alsace.

Vinen her fra producenten i Orshwiller er vine hvor man fremelsker helt ren frugt ved at høste druerne i perfekt modenhed. Behandlingen af druerne i kælderen foregår efter moderne metoder med kølig gæring og ingen lagring på fad. Denne proces følges for at bibeholde druens karakter i den enkelte vin.

Stéphane Berg Riesling er flot gylden i glasset med en delikat bouquet af mineralitet og blomster. Smagen er tør og stilfuld med god frugtkoncentration.

Dette er den perfekte ledsager til fisk, skalddyr, lyst kød og tørre oste.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land Frankrig
Region Alsace
Drue Riesling
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?