Spier Special Reserve Chardonnay/Sémillon Bag In Box - 3 Liter

På lager
SKU
Spier Special Reserve Chardonnay/Sémillon Bag In Box - 3 Liter
levering 1-3-dage
Normalpris 179,95DKK 149,00DKK Ved 4 stk.
  • Køb 1 for 179,95DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse
Flaskehalsen.dk (5/6)

 "Sydafrikanske Spier er en af de producenter, der sender rigtig mange liter vin gennem produktionsapparatet. Nogle af disse masseproducenter har deres spændende topvine, mens resten er relativt skramlet, men Spier kan faktisk godt finde ud af det der med at sammensætte lækre blends af alle de druer, der ikke lige fandt vej til de dyreste flasker. Det vidner denne Special Reserve om, for det er et ret skønt og ukompliceret bekendtskab, der er sat sammen af Chardonnay og Semillon-druer. Den har en lækker frugt og fylde, og den rammer meget bredt og alsidigt. Om det er til påske, pinse, konfirmation eller generel sommerhygge på terrassen, så er Spier absolut et godt bud – ikke mindst når prisen tages i betragtning."

Historien om Spier går helt tilbage til 1692, hvilket gør dem til et af de ældste og mest historiske vinhuse i Sydafrika. De stolte traditioner og den innovative tilgang til deres vine gør dem til et af de mest prisvindende vinhuse i Sydafrika.

Dette blend er lavet på chardonnay og semillon. Duft af friske grønne æbler og citrus samt et strejf af banan. Samme noter følger med over i smagen og giver en tør vin med bid i og frisk frugtsyre. God sprød afslutning.

Velegnet til retter med lyst kød, fisk og skaldyr samt buffet.

Anmeldelser

  • Flaskehalsen.dk (5/6)

Info

Type Hvidvin
Land Sydafrika
Region Stellenbosch
Drue Chardonnay, Sémillon
Alkohol 13,0%
Størrelse 3 ltr.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 4 stk
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?