Spier PS Grand Reserve Red

På lager
SKU
Spier PS Grand Reserve Red
levering 1-3-dage
Normalpris 139,95DKK 69,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 139,95DKK pr. styk.
/6
74,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Håndhøstede shiraz, pinotage, cabernet sauvignon og merlot fra kyst-regionerne. 12 måneder på franske og amerikanske fade. Moden mørk frugt og krydderier. Frugtfyldig med bløde tanniner og dejlig balanceret smag. Anbefales til fyldige pastaretter eller frisk tunbøf.

Ekstra Bladet v /Thomas Rydberg: UGENS BEDSTE KØB:

"Blend på shiraz, cabernet, pinotage og merlot. Fyldig vin med en flot struktur, pæn intensitet med solbær, brombær, tobak og vanilje. Flot afslutning. Man får virkelig meget vin for pengene her."


Flaskehalsen;

 "Spier er en kæmpe producent i Sydafrika, og det kunne sagtens være sådan en bandit, som nogle valgte at se skævt til, fordi de ‘bare producerer vine til de store supermarkeder’. Men en vin smager altså ikke pr. definition dårligt, bare fordi den står på hylden i et supermarked. Og dette blend af Pinotage og Shiraz-druer fra det sydafrikanske Western Cape-område har absolut sin berettigelse blandt de vine, men kan holde et vågent øje med, hvis man gerne vil have en nuanceret vinoplevelse, der stadig er blød og let tilgængelig. For Pinotage-druen bidrager med et saftigt flow og Shiraz-druen med krydderier og struktur, og tilsammen gør de det muligt for vinmageren at skabe en vin, der er ret lækker til prisen. Når tilbudsprisen tages med i betragtning er det tilmed på nippet til at være et røverkøb."

Vinavisen;

Det er fire meget forskellige druer, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot og Pinotage, der byder ind med hver sin kvalitet i denne dejlige rødvin. Vinen dufter af friske solbær, mens smagen er fyldig og saftig og fuld af frisk bærmost. I eftersmagen får frugten på bedste vis modspil af fine krydrede noter. Det er en let drikkelig vin, som mange vil kunne lide.

Anmeldelser

  • Ekstra Bladet - GODT KØB
  • Vinavisen 5/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2020
Land Sydafrika
Region Western Cape
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinotage, Shiraz
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?