Spier Ideology Sauvignon Blanc

På lager
SKU
Spier Ideology Sauvignon Blanc
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 99,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
/6
104,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Unik enkeltmarks vin fra vinmarken Helderberg i Stellenboschs bjerge med cirka 400 højdemeter.

Historien om Spier går helt tilbage til 1692, hvilket gør dem til et af de ældste og mest historiske vinhuse i Sydafrika. De stolte traditioner og den innovative tilgang til deres vine gør dem til et af de mest prisvindende vinhuse i Sydafrika.

Vinserien Ideology er en unik samling vine, der normalt kun sælges fra butikken på vingården i Sydafrika til kunder, der kommer på besøg. Vores mangeårige stolte samarbejde med Spier har dog gjort, at vi nu har den særlige mulighed for at tilbyde en begrænset mængde af disse særlige vine til salg i Danmark. Der er lavet cirka 7.000 flasker af denne.

Navnet Ideology er en kombination af ordene ideer og ønologi, fordi en winemaker simpelthen får deres bedste ideer, når de laver vin.

Ideology giver Spiers winemakers mulighed for at bruge et forskelligartet sortiment af druesorter og blends for at skabe vin med en karakteristisk og overraskende karakter. Ideology-vinene er et samsurium af en winemakers talent, dygtighed, erfaring og kreative idéer, hvilket giver en vin, der udfordrer det konventionelle. Rejsen fra drue til flaske er en mulighed for at udforske og eksperimentere; et lærred, som man kan stille spørgsmålstegn ved lige så meget som at skabe det endelige resultat

Info

Type Hvidvin
Årgang 2017
Land Sydafrika
Region Stellenbosch
Drue Sauvignon Blanc
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?