Spier Ideology Merlot Rosé

På lager
SKU
Spier Ideology Merlot Rosé
levering 1-3-dage
Normalpris 149,95DKK 79,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,95DKK pr. styk.
/6
84,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Der er 10 kilometer til havet. Den kølende brise fra havet tager lige toppen af de meget varme dage, så druerne får længere tid til at modne. Vinen har en flot, lakserød farve og delikate noter af jordbær, rosenblade og en flintet mineralitet i næsen. Det samme går igen i munden, hvor vinen især udmærker sig ved en stor friskhed og delikat syre. Det er en vin, der kan nydes til stort alt lige fra en hyggelig stund på terrassen til en let frokost med masser af grønt eller en god svinekotelet.

5 stjerner af 6 mulige hos Flaskehalsen.dk

 "Merlot-druen har det med at være blød og nogle gange lidt ulden i sit udtryk. I denne rosé-variant fra Sydafrika rummer den en enormt dejlig smag af friske jordbær, der hverken er syrlige som de grønne eller søde som de modne røde jordbær. Det er med til at give en flot balance mellem det sødmefulde og det friske. Det her er ikke en hverdagsrosé til familien Danmark på campingpladsen, for dertil er den måske en smule for kompleks. Men den er stadig nem at forstå og forholde sig til, og den giver en dejlig oplevelse, der er en anelse friskere og mere spraglet, end du normalt oplever i en rosé."

4 stjerner af 6 mulige hos smagpåvin.dk

"Mørk laksefarvet rosé fra Spiers Ideology-serie, der har fået sit navn af en sammenskrivning for ’idea’ og ’oenology’ – altså idérig vinmageri og ikke et udtryk for ideologi som sådan. Den har en pæn intensitet i duften med jordbær og moreller. Let frugtig i smagen med røde bær og en let kalket mineralitet. Frisk med god syre og pæn længde. En rosé med noget fylde og fin struktur."

Anmeldelser

  • 5/6 Flaskehalsen
  • 4/6 Smagpaavin.dk

Info

Type Rosévin
Årgang 2018
Land Sydafrika
Region Western Cape
Drue Merlot
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?