Spier GSM

På lager
SKU
Spier GSM
levering 1-3-dage
Normalpris 99,95DKK 69,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95DKK pr. styk.
/6
74,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Siden det tidlige 1700-tal er der hos Spier dyrket vine. Druerne til dette rødvinsblend er høstet i Western Cape, Sydafrika. Druerne høstes i hånden, og mosten lagres individuelt på brugte fade. Derefter udvælges den vin man vil bruge til dette blend og man blender den smag man ønsker med de tre forskellige vine. I duften finder man moden mørk frugt samt et let strejf af eg. Smagen er saftfuld med toner af violer, morbær og moden mørk frugt. Anbefales til de fleste retter med kød.


Vinavisen;

GMS står for de tre druer Grenache, Shiraz og Mourvèdre, som vinen er fremstillet på. Vi har smagt flere af disse GMS-rødvine i de seneste uger, og denne vin er endnu en god en af slagsen. Lad vinen trække vejret lidt, efter den er skænket i glasset. Så kommer den liflige bær-aroma frem i både duft og smag. Men der er også krydrede noter - blandt andet hvid peber - og en god syre til mad til slut. En glimrende all round grill-vin, når den tid kommer - men også sagen til lidt kraftige vinter-kødretter. 


Oldebburg Vinguide;

2018 ved kr. 79,- fik 16,5 point af 20,0 mulige den 1/5 2020: "GSM hedder den, fordi den er lavet af de tre sydfranske druer grenache, syrah og mourvèdre, og det er faktisk lykkedes at få den til at smage lige så meget af Sydfrankrig som af Sydafrika. Det må være Grenaches fortjeneste, for det er dens milde, raffinerede, krydrede smag, der smager igennem. Nydelig og let forståelig blanding, der får en lille, fin druesødme i glasset."

Anmeldelser

  • Vinavisen 5/5
  • Oldenburg Vineguide 17/20
  • Ekstra Bladet 4/6

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Sydafrika
Region Western Cape
Drue Grenache, Mourvedre, Syrah
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?