Spier Creative Block 2

På lager
SKU
Spier Creative Block 2
levering 1-3-dage
Normalpris 159,95DKK 119,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 159,95DKK pr. styk.
/6
124,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ekstrabladet.dk ved Thomas Rydberg: UGENS BEDSTE KØB. "Blend af sauvignon blanc og semillon. Masser af hyldeblomst i duften. Meget intens med citrus, stikkelbær og blomster i smagen. Flot vin med en lang sprød afslutning."

5/5 Nana Vad

”Sommerens lækreste hvidvin! Utrolig lækker og forfriskende. Elegant og velsmagende – en super duper hvidvin, jeg ikke kan tro på, nogen kan kritisere for noget som helst. Dejlig smag af stikkelsbær og solbær (ja, en hvidvin kan også smage af solbær), grønne æbler og lidt bitter citronskal. De 2 druer spiller sammen i vidunderlig harmoni, så den enes syre smøres af den andens bløde tekstur. Perfekt sommervin. Husk, den skal være iskold.”

Spier Creative Block 2 årgang 2019 med dobbelt guldmedalje.

Den nye, genopfriskede Creative Block-emballage er inspireret af det ældgamle brevtryk-håndværk. Det enkle, moderne og dristige design passer til det håndværk og den lidenskab, der ligger bag hver eneste af disse prisbelønnede blends.

Serien er opkaldt efter og inspireret af Spier Arts Academy-projektet, og vores vinmagere kombinerer druer fra forskellige vinblokke for at kuratere unikke smagsoplevelser - altid så meget mere end summen af enkeltdelene.

 

Spier Creative Block 2 er et blend lavet på 90 % sauvignon blanc og 10 % semillon. De 2 vine holdes adskilt og lagrer 6 måneder sammen med bærresterne. Først herefter udvælges den bedste vin til det ønsket blend.

En duft af søde urter med et strejf af stikkelsbær og guava frugt. Smagen er fyldt med tropisk frugt og har en velbalanceret fylde.

Anbefales afkølet til lette pastaretter med friske tomater eller grillet citron-marineret kylling.

 

Veritas Awards er den ældste og mest prestigefyldte konkurrence for vin og brandy i Sydafrika. Den har eksisteret siden 1991. Den 11. oktober 2019 blev Spier det mest vindende vinhus i konkurrencens historie med hele 9 dobbelt guld og 7 guldmedaljer. 

Blandt andet fik Spier Creative Block 2 i denne årgang 2019 den flotte hæder af en dobbelt guldmedalje ved den konkurence.


En duft af søde urter med et strejf af stikkelsbær og guavafrugt. Smagen er fyldt med tropisk frugt og har en velafbalanceret fylde. Serveres eksempelvis til lette pastaretter med friske tomater eller grillet citronmarineret kylling. Druerne til denne skønne vin fra Spier er høstet i hånden. Først producerer de vinen på de enkelte druesorter og lagrer den 6 måneder sammen med drueskindet. Herefter udvælges det blend der optimerer denne årgang bedst muligt. Der er brugt 90% sauvignon blanc og 10% semillon.

Anmeldelser

  • Tim Atkin 91 point
  • Guld Veritas Awards
  • Sølvmedalje i Mundus Vini
  • Sølvmedalje i International Wine & Spirit Competition

Passer til

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land Sydafrika
Region Coastal Region
Drue Sauvignon Blanc, Sémillon
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?