Spier Arts Winter of Discontent

På lager
SKU
Spier Arts Winter of Discontent
levering 1-3-dage
Før 119,00 DKK 69,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,00 DKK pr. stk.
/6
74,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinavisen.dk:
"Trods vinens lidt sørgmodige navn, bliver man rigtig glad af at drikke den. En vin, hvor frugten så afgjort er i front, og hvor frugtsødmen er fint afbalanceret af en rank syre."

Et blend af pinotage og malbec med en indbydende duft af kirsebær og lidt tobak. En flot og fyldig vin, med masser af frugt, velintegreret fadlagring og flot struktur.

En karakterfuld vin, til retter med lammekød, vildt eller fyldige pastaretter.

Kunstneren Alex Emsley fra Cape Town udforsker den klassiske tradition for stilleben-kunst og portrætter, hvor han nærmer sig disse tidløse genrer med en nutidig synsvinkel. Alex Emsleys arbejde med stilleben kunst, er måden han arrangerer sine objekter på, udført med omhyggelig præcision.

Pinotage og malbec med duft af kirsebær og lidt tobak. Fyldig vin med masser af frugt, velintegreret fadlagring og flot struktur. En karakterfuld vin til retter med lammekød, vildt eller fyldige pastaretter. Spier Wines er ikke blot leverandør af dejlige sydafrikanske vine til Coop.

De er meget mere end det! - De er stærkt engageret i deres lokalsamfund, - de fokuserer på miljøet, - og de har en ambition om at skabe bæredygtighed. Spier Arts Academy Spier Arts Academy i Cape Town, er et godt eksempel på deres engagement.

Siden 2008 har de tilbudt lærepladser og professionel undervisning i kunsthåndværk, til personer der ellers aldrig ville have fået en chance for at føre deres drøm ud i livet om at gøre kunsten til deres levevej! Her får de studerende lejlighed til at suge erfaringer til sig fra allerede etablerede kunstnere og arkitekter, samtidig med at de uddannes i de forretningsmæssige aspekter også.

Anmeldelser

  • VinAvisen

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Sydafrika
Drue Malbec, Pinotage
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.