SPANISH PALATE MI TRACTOR AZUL D.O. TORO

På lager
SKU
SPANISH PALATE MI TRACTOR AZUL D.O. TORO
levering 1-3-dage
Før 99,75 DKK 69,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,75 DKK pr. stk.
/6
74,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

5/6 Winelab

"Lækker, saftig duft af modne, krydrede brombær, solbær og lidt søde krydderier. Intenst og med fuld fart på frugten. Smagen har en lige så saftig og ukompliceret attitude med en god balance, afdæmpede tanniner og masser af engelsk lakrids. Perfekt, saftig rødvin lavet på Tempranillo til ukomplicerede kødretter".

Fremstilling

Druerne dyrkes efter økologiske principper, der bruges hverken ukrudts- eller insektmiddel. Jorden pløjes for at holde ukrudtet nede mellem rækkerne af vinstokke. Selvom mængden af regn er sparsom i regionen, vandes vinstokkene ikke på kunstig vis men kun med naturlige metoder. Druerne høstes i hånden, når de har opnået optimal modenhed og bringes hurtigt til vineriet efter høsten. De afstilkes nænsomt og presses let, inden de sættes i blød natten over. Både gæring og lagring sker på tanke af rustfrit stål.

Om Producenten

Spanish Palate er grundlagt med formålet at finde og under ét tag samle et udvalg af Spaniens skjulte skatte fra små, uafhængige vinerier. I hver enkelt vin træder regionens særlige karakter frem på bedste vis og giver vinene sjæl. Toro er en speciel region, hvor den stenholdige jordbund gemmer på fortidens hemmeligheder. Klimaet og jordbundsforholdene skaber et fremragende miljø, som giver druer med en unik karakter. I Toro er druerne mindre og skindet tykkere, og de giver mere intense vine end andre regioner både mht. smag og farve. Toro er en varm og tør region med de perfekte forhold til at lave naturlig vin.

Anmeldelser

  • 5/5 Vinavisen
  • 5/6 WineLab
  • Guld i Singapore

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Spanien
Region Toro
Drue Tempranillo
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?