Sommos Premium 2016 - Verdens Laveste Pris! - Gavekasse med 4 fl.

På lager
SKU
Sommos Premium 2016 - Verdens Laveste Pris - Gavekasse
levering 1-3-dage
Før 1.000,00 DKK 500,00 DKK
  • 0-499kr. (49kr.) | 500-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Bør gemmes 3-6 mdr., da vinen lige er aftappet. Vinen vil udvikle sig over de næste 3-4 år. 

Vinhuset er opdelt i individuelle vinmarker. Druerne til denne vin er dyrket i Montesa vingård. Lagret på nøje udvalgte nye egetræsfade gennem 14 måneder.

Bodegas SOMMOS er et af de mest innovative vinhuse i Spanien og et af de vigtigste i Somontano-vindistriktet, som er en anerkendt og prestigiøs region i det nordøstlige Spanien.

Vinhusets installationer er en arkitektonisk perle og vinhuset har vundet forskellige præmier for sit utrolige design. Bl.a. 50 meter høj bygning og i kælderen er der 27 meter til loftet.

Vinhuset har ialt ca 350 hektarer vinmarker og producerer ca 2 millones flasker om året. Bodegas SOMMOS blev født efter opkøbet af Bodegas IRIUS og er producent af en bred vifte af topkvalitets-vine, som for eksempel vinen SOMMOS PREMIUM.

Flotte ord om vores tidligere årgang:

Flaskehalsen om 2015


"Lige syd for grænsen til Frankrig - for foden af Pyrenæerne - ligger vinområdet Somontano, der er præget af både franske og spanske vintraditioner. Denne vin viser alsidigheden i området, hvor der både er plads til tunge og robuste vine, og samtidig til de mere raffinerede af slagsen. Denne rummer nemlig begge dele, som den står mørkt og smukt i glasset.

Både duft og smag er præget af en fremragende blød og krydret stil, der på sammet tid har noget frugtrigt marmeladeagtigt over sig, men også med en skarp kant, der står i flot kontrast til resten. Vinen er lavet på Merlot og Syrah-druer, hvilket understreger den franske forbindelse, men samtidig har den de klassiske spansketræk med power og temperament.

I det samlede billede er det en stor vin med masser af smag og wow-effekt. Den er blødere og blidere end flertallet af spanske vine, men den er samtidig mere powerfuld end man ville forvente fra Merlot- og Syrah-druer fra andre områder og lande. Det gør den til en sublim og fornem oplevelse."

Ekstra Bladet: "GODT KØB - kølig og elegant vin i stilen til en flot pris"

Finansbureauet: "Forrygende flot spansk storcharmør!"  

De Korte Avis: "Bedre spansk vin fåes næppe! - uden at overdrive er der på alle måder tale om en ekstraordinær flot vin"

Houlberg 6 ud af 7: "Det er da sgu' meget godt."


Anmeldelser

  • Fantastisk gaveidé

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Spanien
Region Somontano
Drue Tempranillo
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 4 stk
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?