Sommos Premium - Stor fyldig topvin!

Ikke på lager
SKU
Sommos Premium 2009 - Stor fyldig topvin!
levering 1-3-dage
  • Køb 1 for 249,00 DKK pr. stk.
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ekstra Bladet: "GODT KØB - kølig og elegant vin i stilen til en flot pris"

Finansbureauet: "Forrygende flot spansk storcharmør!"  

De Korte Avis: "Bedre spansk vin fåes næppe! - uden at overdrive er der på alle måder tale om en ekstraordinær flot vin"

Houlberg 6 ud af 7: "Det er da sgu' meget godt"

Vinen har en intens dyb farve. Smagen er meget fyldig med fremragende struktur og bløde tanniner. En fyldig og kompleks vin med en lang og behagelig eftersmag.

Vinhuset er opdelt i individuelle vinmarker. Druerne til denne vin er dyrket i Montesa vingård. Lagret på nøje udvalgte nye egetræsfade gennem 14 måneder. Bodegas Sommos bekræfter at Sommos Premium er indentisk med Irius Premium.

Bodegas SOMMOS er et af de mest innovative vinhuse i Spanien og et af de vigtigste i Somontano-vindistriktet, som er en anerkendt og prestigiøs region i det nordøstlige Spanien. Vinhusets installationer er en arkitektonisk perle og vinhuset har vundet forskellige præmier for sit utrolige design.

Vinhuset har ialt ca 350 hektarer vinmarker og producerer ca 2 millones flasker om året. Bodegas SOMMOS blev født efter opkøbet af Bodegas IRIUS og er producent af en bred vifte af topkvalitets-vine, som for eksempel vinen SOMMOS PREMIUM.

Vi kan bekræfte at denne vin er blevet tappet fra de samme ståltanke som IRIUS PREMIUM fra det tidligere vinhus og at vinen er identisk. Dette garanterer vinens store kvalitet og som konsekvens heraf er der tale om den samme vin på markedet.

For produktionen af SOMMOS PREMIUM har vi fulgt og brugt de samme krævende kvalitetskriterier i hele vinprocessen som ved produktionen af IRIUS PREMIUM og vi er derfor overbeviste om at forbrugeren vil kunne anerkende denne vins store kvalitet. Barbastro, 26 September 2016 BODEGAS SOMMOS Underskrevet: Carlos Sáenz, Administrerende Direktør”

 


Anmeldelser

  • FinansBureauet
  • Ekstra Bladet
  • Den Korte Avis
  • Gold i Korea

Info

Type Rødvin
Årgang 2009
Land Spanien
Region Somontano
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 4 stk