SLOW PRESS CABERNET SAUVIGNON OAK BARREL AGED, CALIFORNIA

På lager
SKU
SLOW PRESS CABERNET SAUVIGNON OAK BARREL AGED, CALIFORNIA
levering 1-3-dage
Normalpris 169,00DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 169,00DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

RIGTIG LÆKKER RØDVIN FRA CALIFORNIEN!
Fyldig, blød og mørk Cabernet Sauvignon med intens smag og silkebløde tanniner: God vin tager tid! Slow Press Cabernet Sauvignon er fed og koncentreret i smagen med mørk frugt, brombær og solbær samt let krydrede noter med en snert af læder. Strukturen er robust og de faste tanniner giver en lækker blød afslutning. Her får du virkelig lækker rødvin fra Slow Press® Californien og vinmageren Blake Bomben.

DE BEDSTE DRUER FRA 3 FORSKELLIGE REGIONER:
Druerne til Slow Press er høstet i tre af de bedre regioner for Cabernet Sauvignon: Paso Robles varme klima producerer Cabernet Sauvignon med perfekte tanniner og smag. San Lucas’ (Monterey) varme dage og kølige nætter tilfører klar rød frugt og noter af urter. Vinmarkerne i Lake County producerer intense og harmoniske vine med marmeladeagtig frugt og modne tanniner. Slow Press Cabernet Sauvignon gennemgår en malolaktisk gæring. Druerne presses forsigtigt, hvilket tilfører dybde til smagen og forstærker den naturlige frugtkarakter. Vinen modner på amerikansk og fransk eg i seks måneder.

God vin tager tid. Langsommelighed og nydelse. Slow Press wines er en hyldest til kunsten at lave vin. "Vi ved, at det er værd at vente på store vine, så vi har neddroslet processen at lave vin fra start til slut". Som en veteran vinmager har Blake Bomben et bemærkelsesværdigt talent for at dyrke nogle af de bedste californiske kystdruer og forvandle dem til fornemme vine. Skånsom håndtering af druerne og en langsommere gæringsproces hjælper med at skabe den reneste, mest koncentrerede frugtkarakter. Resultatet: en rig, men afbalanceret stil med intens smag

5/5 Vinavisen
“En rødvin med en dejlig og meget ren aroma af modne solbær i såvel duften som i den intense, milde og super bløde smag. En enkel vin på den helt rigtige og velkomponerede måde...”

Anmeldelser

  • 5/5 Vinavisen

Info

Type Rødvin
Årgang 2020
Land USA
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 13,5%
Fadlagring 6 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?