Sloth Zinfandel - Mendocino - 93 p. Parker

På lager
SKU
Sloth Zinfandel
levering 1-3-dage
Normalpris 399,00DKK 349,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 399,00DKK pr. styk.
/6
354,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Intens "doven" Zinfandel 

Vinen er produceret på Zinfandel-druer samt en mindre andel af Petite Sirah. Vinen er elegant og lækker med en fin frugtsødme og krydderi fra lagringen.

Sloth er fuld af lækker frugt. Her er kirsebær, hindbær og boysenbær fint indsvøbt i noter af chokolade og en anelse kanel og krydderier fra lagringen på egetræsfade. Nyd vinen til kalvekød, lette retter eller modne oste. Serveringstemperatur 16-18°C.

Druerne til Sloth kommer fra området Mendocino, hvor de vokser under gunstig indflydelse fra kysten. Klimaet er derfor lidt køligere end for eksempel i Lodi, hvilket giver druer med masser af lækker dyb frugt.

Sloth betyder egentlig dovenskab, men der er intet dovent over denne lækre Zinfandel fra de to brødre Michael og David. Sloth Zinfandel er snarere en elegant vin med masser af boysenbær og krydderi.

Området og producenten: Området Mendocino ligger i det nordlige Californien, nord for det kendte område Napa Valley.

Området har en stor biologisk diversitet og unikke mikroklimaer. Mendocino er kendt for kolonier af hippier i 60’erne og 70’erne, som anvendte jorden til at dyrke andet end blot druer.

Her i højderne omkring Russian River vokser Zinfandel-druerne til Sloth. Betingelserne er særdeles fine i området, og vinstokkene giver druer med god frugt og fin garvesyre.

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i Californien i snart et århundrede. I dag er familie-foretagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud.

Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien.

2013 var et godt år for californisk vin. Høstudbyttet var generelt stort for alle druesorter. Foråret var varmt, mens sommertemperaturerne holdt sig på et moderat niveau, hvilket gav druer med meget høj kvalitet. På grund af det varme forår startede høsten tidligt men trak ud til slutningen af oktober.


Anmeldelser

  • Robert Parker 93 point
  • 4.3/5 Vivino

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land USA
Region Lodi
Drue Petite Sirah, Zinfandel
Alkohol 16,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?