SilverBoom Special Reserve

På lager
SKU
SilverBoom Special Reserve - Shiraz/Merlot
levering 1-3-dage
Normalpris 79,95DKK 49,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 79,95DKK pr. styk.
/6
54,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Shiraz/merlot 15% vol. Silverboom Shiraz-Merlot er en særdeles blød og fyldig vin med masser af Sydafrikas sol og varme i glasset. Silverboom kan med fordel nydes nu men kan også sagtens tåle at ligge op til fem år fra høståret.

Intens og kraftfuld sydafrikaner med masser af vilde bær i smagen og en fin balance mellem sødme og intensitet. En oplagt ledsager til den gode bøf.

I duften er der et væld af vilde bær og lakrids samt et fint hint af krydderier. I smagen mødes man af de samme toner som i duften og her suppleres det komplekse smagsind- tryk af peber og fine faste tanniner samt en lang vedvarende eftersmag.

Nyd Silverboom Shiraz-Merlot til rødt kød, krydret mad, mediumkraftige oste eller til en rigtig god burger. Serveringstemperatur: 16-18 grader Dedikerede og specialiserede vinmagere har omhyggeligt udvalgt Shiraz- og Merlot-druerne til denne vidunderlige og kraftfyldte vin. Druerne er høstet ved optimal modenhed for at sikre en vin med masser af saft, intensitet og kraft. Silverboom er fermenteret op til en alkoholprocent på 15%. Herefter stoppes gæringen for at opnå en vin, der viser en flot balance mellem koncentration i smagen og en fin sødme i slutningen. Swartland betyder direkte oversat “sort jord” og er opkaldt efter den lokale mørke “Rhino busk”, der mørkner landskabet, særligt hvis buskene ses på afstand. Området Swartland, der begynder ca. 50 kilometer nord for Cape Town, er et af de nyere vin- områder i Sydafrika og dyrkes efter traditionelle forskrifter, hvor der kun anvendes meget lidt drypirrigation. Swartland er i de seneste år blevet mere anerkendt for de vine der produceres her, og vi kan idag købe vine af absolut topkvalitet og med flot typicitet for Sydafrika.


Anmeldelser

  • GULD Berliner Wein Trophy
  • GULD Singapore Competition
  • GULD Japan Awards

Info

Type Rødvin
Årgang 2022
Land Sydafrika
Region Western Cape
Drue Merlot, Shiraz
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?