Silverboom Black Label

På lager
SKU
Silverboom Black Label
levering 1-3-dage
Normalpris 109,00DKK 69,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 109,00DKK pr. styk.
/6
74,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Fyldig og balanceret Cabernet Sauvignon fra Stellenbosch i Sydafrika. En vin der viser Sydafrikas styrker og som bestemt ikke vil skuffe. Virkelig value for money.

Silverboom Black Label er intens dyb rød i glasset med mørke næsten sorte strejf. I duften mødes man af en væld af røde og sorte bær som solbær, jordbær og blåbær. I munden opleves vinen fyldig og kon- centreret med en klassisk Cabernet Sauvignon karakter. I smagen går noterne fra duften igen, solbærene er dominerende og suppleres flot af fine egetræstoner og et let krydret præg. Silverboom Black Label er en oplagt ledsager til grillmad, kalvekød, lam og et bredt udvalg af oste. Serveringstemperatur: 16-18 grader

Cabernet Sauvignon-druerne til Silverboom Black Label er særligt udvalgt af vinmageren og høstet fra veldrænede vinmarker hvorpå jord- bunden er præget af granit og skiffer, hvilket giver vinstokkene et hårdt underlag at arbejde i. Resultatet er spændstige stokke og dermed mere intensitet i druerne.

Cabernet Sauvignon-druerne til Silverboom Black Label er særligt udvalgt af vinmageren og høstet fra veldrænede vinmarker hvorpå jord- bunden er præget af granit og skiffer, hvilket giver vinstokkene et hårdt underlag at arbejde i. Resultatet er spændstige stokke og dermed mere intensitet i druerne. Druerne plukkes i slutningen af marts i de tidlige morgentimer og bringes direkte til vineriet. Her presses druerne let, og gennemgår efterfølgende en 36 timer lang udblødning. Efter udblødningen gæres vinen ved kontrollerede temperaturer i rustfri ståltanke for efterfølgende af hvile i 3 uger på tankene. Når vinen er faldet til ro, lagres den nænsomt på egetræ i 8 måneder og opnår hermed den høje kvalitet.

Vinen stammer fra det store vinområde Stellenbosch i Sydafrika. Området bærer samme navn som den største by i distriktet, og har gennem tiderne været grobund for nogle af de absolut bedste vine i Sydafrika. Sammen med Pearl og Franschhoek udgør Stellenbosch Cape Wine- lands, der er den største vinregion i Sydafrika. Området ligger smukt mellem kystnære bjergrygge, og nyder godt af et behageligt middelhavs- klima, der er ideelt til dyrkning af druer af særdeles høj kvalitet.


Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Sydafrika
Region Stellenbosch
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?