Signos de Origen Mix kasse - 2 x Pinot Noir, 2 x Chardonnay & 2 x Syrah

På lager
SKU
Signos Mix kasse - 2 x Chardonnay, 2 x Pinot Noir, 2 x Syrah
levering 1-3-dage
Normalpris 839,00DKK 599,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Et af Chiles vigtigste vinområder - Casablanca Valley - hvorfra nogle af Chiles bedste koldklimavine kommer.

Mixkassen indeholder 6 flasker a 75 cl., og der er 2 flasker af hver af de 3 varianter. Der er tale om en unik mixkasse, hvor 2 af vinene i øjeblikket kun kan købes, ved at købe denne smagekasse.

Emiliana er karakteriseret ved kun at producere økologiske og biodynamiske vine, så de hjælper til at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø, samfund og medarbejderne. Det resulterer i unikke, rene og bedre kvalitetsvine. Efter mere end to årtier, så er hvad der begyndte som en drøm i dag afspejlet i en komplet portefølje belønnet med såvel nationale og internationale priser og ratings. For Emiliana er omsorg for miljøet, respekt for deres medarbejdere og samfundet afgørende.

Signos de Origen Pinot Noir 2019:

Vinmarkerne er beliggende i et af Chiles vigtigste vinområder - Casablanca Valley - hvorfra nogle af Chiles bedste koldklimavine kommer. De kølende vinde fra Stillehavet giver optimale betingelser til vinproduktionen. Vinen har lagret 10 måneder på fad. Flot rubinrød farve i glasset. I duften finder du friske hindbær samt et strejf af modne sorte kirsebær og blomster noter. Vinen har en god fylde og struktur. Dette er en frisk vin med en god syre, velafrundet, modne tanniner og har en kompleks og harmonisk afslutning. Anbefales til fiskeretter, især velegnet til tun, eller som en hygge-vin uden tilbehør.

Årgang 2019 har fået 91 point hos Tim Atkin.

Signos de Origen La Vinilla 2018:

Vinmarkerne er beliggende i et af Chiles vigtigste vinområder - Casablanca Valley - hvorfra nogle af Chiles bedste koldklimavine kommer. De kølende vinde fra Stillehavet giver optimale betingelser til vinproduktionen. Et blend af chardonnay, roussanne, marsanne og viognier bringer denne hvidvin til nye højder. I glasset fremstår den gylden gul. Duften byder på frugtagtige aromaer af abrikoser, hvide frugter, blomster samt noter af ristede mandler og smør. Robust og cremet på ganen med en rygrad frisk frugtsyre. Anbefales til fisk og lyse kødretter som fx kylling.

Årgang 2018 har fået 89 point hos Tim Atkin.

 

Signos de Origen La Quebrada Syrah 2018:

Vinmarkerne er beliggende i et af Chiles vigtigste vinområder - Casablanca Valley - hvorfra nogle af Chiles bedste koldklimavine kommer. De kølende vinde fra Stillehavet giver optimale betingelser til vinproduktionen. I glasset fremstår den granatrød med violette kanter, og vinens næse viser noter af blåbær og brombær. Men du vil også kunne fange aromaer som charcuteri, røg og oliven hvilket afspejler det kølige klima i Casablanca-dalen. Mørk chokolade og hvid peber findes også i næsen, og de tilføjer kompleksitet til denne syrah. Smagen viser en vin med god balance, tanninerne er der og vinen er i flot balance. Frugtsyren gør dette til en meget alsidig vin. Server den til retter med oksekød, lam, vildt som rådyr og hjort eller til fjerkræ.

Anmeldelser

  • James Suckling (Pinot Noir) 93 point
  • Descorchardos (Pinot Noir) 92 point
  • Tim Atkin(Pinot Noir) 91 point
  • Robert Parker (Chardonnay) 91 point
  • Vivino 4.0/5 /Syrah 0 point
  • Descorchardos (Syrah) 93 point

Info

Type Rødvin
Land Chile
Region Casablanca Valley
Drue Chardonnay, Pinot Noir, Syrah
Alkohol 14,0%
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?