Signos de Origin Pinot Noir - Casablanca Valley

På lager
SKU
Signos de Origin Pinot Noir
levering 1-3-dage
Normalpris 139,95DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 139,95DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

100% pinot noir fra Casablanca Valley. Lagret 10 måneder på fad. Flot rubinrød farve i glasset. I duften finder man friske hindbær samt et strejf af modne sorte kirsebær og blomsternoter. Vinen har en god fylde og struktur. Dette er en frisk vin med en god syre, velafrundet, modne tanniner og har en kompleks og harmonisk afslutning. Servér til fiskeretter, især velegnet til tun, eller som en hyggevin uden tilbehør.

Emiliana er karakteriseret ved kun at producere økologiske og biodynamiske vine, så de hjælper til at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø, samfund og medarbejderne. Det resulterer i unikke, rene og bedre kvalitetsvine. Emiliana råder over mere end 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Nogle af de mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr der hjælper med bekæmpelse af skadedyr. Emiliana startede tilbage i slut 90’erne med at omlægge til økologi og biodynamik. Omlægningen skyldtes medarbejdernes sikkerhed, en ide om at det var det forbrugerne ville ønske i fremtiden og bedre kvalitet på druerne.

Den forbedrede kvalitet har givet sig udtryk i bedre vine og dermed mange internationale medaljer. Emiliana går højt op i at uddanne sit personale til social ansvarlighed og bevidsthed om naturens gang, og det sker blandt andet ved, at samtlige ansatte har en urtehave på vingården så de er selvforsynende.

Anmeldelser

  • Tim Atkin 91 point
  • Descorchados 92 point
  • James Suckling 93 point
  • Sølvmedalje i The Global Pinot Noir Masters

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Chile
Region Casablanca Valley
Drue Pinot Noir
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?