Satinato Amarone Della Valpolicella DOCG Riserva

På lager
SKU
Satinato Amarone Della Valpolicella DOCG Riserva
levering 1-3-dage
Normalpris 650,00DKK 479,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 650,00DKK pr. styk.
/6
484,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

FYLDIG OG HARMONISK
I Satinati Amarone della Valpolicella DOCG Riserva er smuk granatrød i glasset. Bouquet’en byder på noter af moden rød frugt, krydderier og mørke kirsebær. I ganen mødes man af behagelige og karakteristiske aromaer fra modningen med kakao og lakrids. Vinen er fyldig, harmonisk og silkeblød med en dejlig vedholdende afslutning.

I Satinati Amarone della Valpolicella DOCG Riserva er et godt match til rødt kød, grydestegte retter med kød, vildt og modnede oste. Vi anbefaler at åbne flaske en time inden servering.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Cantine Giacomo Montresors emblem er den specielle matterede flaske, som blev patenteret i begyndelsen af det 20. århundrede. Formålet med den særlige form for matteret og ru glas var at skåne flaskernes dyrebare indhold fra havets stærke sollys, når vinen blev fragtet på dækket af skibene til Nordamerika. I dag findes flasken i over 50 lande i hele verden og dens tidsløse og unikke elegance er blevet et ikon.

I Satinati Amarone della Valpolicella DOCG Riserva er lavet på druesorterne Corvina, Rondinella og Corvinone fra bakkerne i Valpolicellas ældste områder.

Druerne udvælges klasevis og høstes i anden halvdel af september. De lægges til tørring indtil de har opnået den rigtige balance mellem sukker og organoleptisk koncentration. Herefter presses druerne og gæring går i gang, idet drueresterne fra presningen ligger i mosten i ca. 40 dage. I denne periode pumpes vinen igennem to gange dagligt. Med denne teknik opnås vine med struktur og balance. Endelig modner vinen langsomt på 55 Hl. egetræsfade i seks år og herefter på rustfri ståltanke inden den tappes.

Om producenten
ET HISTORISK VINGESUS - Montresor-familiens historie rækker langt tilbage i tiden og omfatter nogle spændende forfædre som Grev Claude de Montresor, som i det 17. århundrede var en betroet rådgiver for hertugen af Orleans i Frankrig. I midten af 1600-tallet flyttede en gren af dynastiet til Veneto-regionen tæt på Gardasøen, som er kendt for frugtbare jorder. Her fandt de betingelserne perfekte til at dyrke én af familiens helt store passioner: Vindyrkning. I 1892 grundlagde Giacomo Montresor - Cantine Giacomo Montresor.

Cantine Giacomo Montresor er en lille venetiansk tidslomme og er i dag et meget anerkendt og respekteret vinhus i Italien, der gang på gang leverer anmelderroste vine af meget høj kvalitet.

Anmeldelser

  • GULD Mundus Vini

Info

Type Rødvin
Årgang 2012
Land Italien
Region Valpolicella
Drue Corvina, Molinara, Rondinella
Alkohol 15,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?