Satinato Amarone Della Valpolicella

På lager
SKU
Satinato Amarone Della Valpolicella
levering 1-3-dage
Normalpris 299,00DKK 259,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 299,00DKK pr. styk.
/6
264,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

VARM OG FYLDIG
I Satinati Amarone della Valpolicella DOCG er dyb granatrød I glasset. Bouquet’en byder på fortryllende noter af moden rød frugt med delikate undertoner af krydderi. I ganen er vinen fyldig, varm og silkeblød med hindbær og en smule behagelig jordbund.

I Satinati Amarone della Valpolicella DOCG er et perfekt match med krydrede retter, vildt og modne oste. Prøv den til Gorgonzola eller Parmesan.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Cantine Giacomo Montresors emblem er den specielle matterede flaske, som blev patenteret i begyndelsen af det 20. århundrede. Formålet med den særlige form for matteret og ru glas var at skåne flaskernes dyrebare indhold fra havets stærke sollys, når vinen blev fragtet på dækket af skibene til Nordamerika. I dag findes flasken i over 50 lande i hele verden og dens tidsløse og unikke elegance er blevet et ikon.

I Satinati er lavet på druesorterne Corvina, Rondinella og Molinara fra bakkerne i Valpolicellas ældste områder.

De håndplukkede druer udvælges klasevis og lægges til tørring hen over vintermånederne i små kasser. Derefter følger presning og en langsom gæring med skallerne i mosten og så modning i 18 måneder på egetræsfade.

Om producenten
ET HISTORISK VINGESUS - Montresor-familiens historie rækker langt tilbage i tiden og omfatter nogle spændende forfædre som Grev Claude de Montresor, som i det 17. århundrede var en betroet rådgiver for hertugen af Orleans i Frankrig. I midten af 1600-tallet flyttede en gren af dynastiet til Veneto-regionen tæt på Gardasøen, som er kendt for frugtbare jorder. Her fandt de betingelserne perfekte til at dyrke én af familiens helt store passioner: Vindyrkning. I 1892 grundlagde Giacomo Montresor - Cantine Giacomo Montresor.

Cantine Giacomo Montresor er en lille venetiansk tidslomme og er i dag et meget anerkendt og respekteret vinhus i Italien, der gang på gang leverer anmelderroste vine af meget høj kvalitet.

Anmeldelser

  • GULD Berliner Wein Trophy
  • SØLV C.M.B. 2022
  • 5 Stars Vinitaly 91 point
  • 4,1/5 Vivino

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Italien
Region Valpolicella
Drue Corvina, Molinara, Rondinella
Alkohol 15,0%
Fadlagring 18 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?