Santi Nobile Primitivo, Salento

På lager
SKU
Santi Nobile Primitivo, Salento
levering 1-3-dage
Før 99,00 DKK 79,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00 DKK pr. stk.
/6
84,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Indtagende og fløjlsblød med mørk frugt i smagen og en dejlig afrundet oplevelse i munden. Nyd den til et mørt stykke kød i godt selskab.

Området og producenten
Salento området ligger i det, der danner hælen af Italiens støvleform. Vi befinder os i et middelhavsklima, med lune vintre og varme, fugtige somre. Aldeles velegnet til vindyrkning af druer, der kan klare meget varme. Primitivo er sammen med Aglianico de to store rødvinsdruer i hele regionen. Druerne til Santi Nobile høstes fra udvalgte vingårde i Salento.

Jordbunden, der består af kalk og sand, gør området særdeles velegnet til vindyrkning.

Vinen
Vinen er produceret på regionens traditionelle druesort, Primitivo. Primiti- vo-druen blev i midten af 1990erne ved en DNA-test ”afsløret” som stamfader til Californiens ”store” rødvinsdrue Zinfandel, der er elsket af mange. Vinifi- kationen foregår ved en traditionel gæring, der finder sted på rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 26 °C.

Druerne presses og skallerne udblødes i den gærende most i 6 dage, til den har opnået sin flotte rubinrøde farve. Når gæringen er forbi, lagres vinen i kort tid på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske.

I glasset
Santi Nobile Primitivo Salento har en flot rubinrød farve i glasset med fine violette nuancer. Duften er indtagende med noter af kirsebær og blommer. Smagen er fyldig og vinen opleves fløjlsblød i munden. Noterne fra duften går igen og afsluttes af en lang og vedvarende eftersmag. Server denne Primitivo

Salento til pastaretter, rødt kød og ost. Serveringstemperatur: 16-18°C. 

Anmeldelser

  • Vivino 3.9 / 5

Info

Type Rødvin
Årgang 2014
Land Italien
Region Salento
Drue Primitivo
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?