Medalla Real Gran Reserva - Crafted Series White Pinot - Santa Rita

På lager
SKU
Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Crafted Series White Pinot
levering 1-3-dage
Før 124,00 DKK 99,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 124,00 DKK pr. stk.
/6
104,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Nordjyske Stiftstidende - 8 ud af 8 stemmer
“Et af de eksperimenter og den udvikling, vi har efterlyst fra chilenerne, så de kan være med i den kommende tid. White pinot fik topkarakter af vores smagehold. Lys farve, sødme i duften, frisk ren frugt-syre afbalanceret med en anelse sødme. God og ukompliceret vin, man har lyst til at drikke et glas mere af.”

BT
“Speciel druesammensætning af røde pinot noir samt 25 pct. grønne char- donnay-druer. Lækker let og frisk rødvin, dejlig frugtrig smag. Serveres v. 16 gr. som aperitif eller til retter med fisk.”

www.vinavisen.dk
"En let, frisk og meget dejlig rødvin på en usædvanlig drue blanding af Pinot Noir (75 %) og Chardonnay (25 %). De to henholdsvis blå og grønne druer klæder faktisk hinanden. Vinen er i fin balance.

- Kåret til “Winery of the year” af Wines of Chile
- 10 gange kåret til “Winery of the year” af Wine & Spirits Magazine
- Kåret til “The World’s most admired wine brands” af Drinks International
- Kåret til “Ethical company of the year” i Drinks Business Green Awards 2015

En unik og spændende rødvin med en meget lys rubinrød farve. Delikat og intens frugtrig duft domineret af hindbær, solbær og hvid fersken. Elegant, frisk, blød og rund frugtsmag med god og cremet struktur samt en lang, frisk og utrolig behagelig eftersmag.

Denne vin er produceret af druerne Pinot Noir (75 %) og Chardonnay (25 %), der er dyrket på Viña Santa Ritas egne marker i Casablanca Valley i Chile.

Santa Ritas Casablanca-vinmarker ligger kun 30 km fra Stillehavet og har stor glæde af den kølige havbrise i vækstperioden. Disse vindyrkningsforhold er i verdensklasse, og de har gjort det muligt at producere denne helt fantastiske White Pinot, der har stor finesse, elegance og helt speciel karakter.

Alle druerne er håndplukkede, og vinen har udelukkende været lagret i ståltanke for at bevare så megen frisk frugt som muligt. Denne harmoniske og velafbalancerede rødvin er særdeles velegnet til okse- og kalvekød, grillet kød, sammenkogte retter samt diverse oste.

Det er en vin, der med velbehag kan nydes nu, men som også kan henlægges yderligere nogle år. Santa Rita er en af de vigtigste og ældste vinproducenter i det sydamerikanske land; et symbol på tradition, storhed og chilensk vinkvalitet. Santa Ritas vine er skabt på baggrund af Chiles gamle traditioner for vinfremstilling tillige med landets fremragende naturskabte forhold.

Chile har alt, hvad der skal til for at fremstille vine af høj kvalitet. Et helt perfekt klima, gode jordbundsforhold, et moderne produktionsanlæg og på Santa Rita tillige nogle dygtige vinmagere med international erfaring.

Anmeldelser

  • Erik Mortensen, Den Korte Avis
  • Vinavisen, uge 11 2017
  • Hall of Fame, Superavisen, maj 2017
  • 8 ud af 8 Nordjyske
  • BT
  • Ekstra Bladet

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Chile
Region Casablanca Valley
Drue Chardonnay, Pinot Noir
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?