Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Petite Sirah

På lager
SKU
Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Petite Sirah
levering 1-3-dage
Før 149,95 DKK 99,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,95 DKK pr. stk.
/6
104,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Intens "storebror" til Zinfandel

En utrolig flot og intens rødvin med en rødviolet farve. Intens letkrydret duft af røde modne frugter med krydrede noter. En kraftig, afrundet og letkrydret smag med god balanceret struktur samt en lang behagelig og meget fyldig eftersmag.

Er du vild med Zinfandal - kan du også lide denne vin!. Den får bare et ekstra gear op mht. koncentration, intensitet, afrundet fylde og en længere eftersmag.

Petite Sirah-druen kaldes også Durif og er opkaldt efter den franske ønolog Durif, der klonede de to druer Syrah og Peloursin engang i 1860´erne.

Denne vin er produceret af 100% Petite Sirah-druer, der er dyrket på Viña Santa Ritas egne marker i Maipo dalen i Chile. Udbyttet på de to hektar vinmarker med Petite Sirah er ca. 7-8 tons/hektar, hvilket giver en koncentreret drue og dermed en koncentreret vin.

Vinen har ikke været i kontakt med egetræ, men har udelukkende været lagret i ståltanke. Det er en utrolig ot rødvin med intens rødviolet farve, delikat duft af røde frugter og krydrede noter, elegant, saftig og mellemfyldig frugtsmag med god struktur samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede rødvin er særdeles velegnet til grillet kød, sammenkogte retter samt diverse oste. Det er en vin, der med velbehag kan nydes nu, men som også kan henlægges yderligere nogle år.

Santa Rita er en af de vigtigste og ældste vinproducenter i det sydamerikanske land; et symbol på tradition, storhed og chilensk vinkvalitet. Santa Ritas vine er skabt på baggrund af Chiles gamle traditioner for vinfremstilling tillige med landets fremragende naturskabte forhold. Chile har alt, hvad der skal til for at fremstille vine af høj kvalitet. Et helt perfekt klima, gode jordbundsforhold, et moderne produktionsanlæg og på Santa Rita tillige nogle dygtige vinmagere med international erfaring.


 

Anmeldelser

  • Kåret til “Winery of the year” af Wines of Chile
  • 10 gange kåret til “Winery of the year” af Wine & Spirits Magazine
  • Kåret til “The World’s most admired wine brands” af Drinks International
  • Kåret til “Ethical company of the year” i Drinks Business Green Awards
  • Erik Mortensen, Den Korte Avis
  • SILVER - Int. Wine Challenge 2017

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Chile
Region Maipo Valley
Drue Petite Sirah
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?