Salvaje Syrah - Roussanne 2018

På lager
SKU
Salvaje Syrah - Roussanne 2018
levering 1-3-dage
Normalpris 149,95DKK 89,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,95DKK pr. styk.
/6
94,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Decanter (95/100)

Årgang 2018 har fået imponerende 95 point og stemplet "Outstanding".

Druerne til denne "non sulfites added wine" er høstet fra La Quebrada vinmarkerne i Casablanca. Det er syrah og roussanne som lagrer 9-21 måneder i ståltanke. Duften er præget af moden mørk frugt - primært blåbær samt strejf af peber og muskatnød. God fylde i munden med elegante og velbalancerede tanniner - lang behagelig eftersmag. En kraftig vin der præsenterer sig godt til rødt kød eller and, grundet den fyldige syrah-drue.

Årgang 2018 har fået flot international omtale med hele 92 point hos The Wine Advocate. Flot international bedømmelse til årgang 2018 med 95 point hos Decanter World Wine Awards

Emiliana er kendt for sine økologiske og biodynamiske vine, og råder over mere end 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Nogle af de mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr der hjælper med bekæmpelse af skadedyr. Emiliana startede tilbage i slut 90’erne med at omlægge til økologi og biodynamik. Omlægningen skyldtes medarbejdernes sikkerhed, en ide om at det var det forbrugerne ville ønske i fremtiden og bedre kvalitet på druerne. Den forbedrede kvalitet har givet sig udtryk i bedre vine og dermed mange internationale medaljer. Emiliana går højt op i at uddanne sit personale til social ansvarlighed og bevidsthed om naturens gang, og det sker blandt andet ved, at samtlige ansatte har en urtehave på vingården så de er selvforsynende. Prøv en rødvin helt uden sulfitter. Svovl (eller sulfitter) er livsvigtig for mennesket – ikke for meget og ikke for lidt. Vi får det især fra kød, mælk, æg - og så vin... Svovl eller sulfitter er naturligt forekommende i vin og dannes i små mængder under den alkoholiske gæring. Der findes ingen vin uden mikroskopiske mængder svovl, da svovl dannes naturligt i vinen under gæring. Til gengæld bruger gode vinmagere i reglen ikke andre tilsætningsstoffer. Svovl tilsættes for at dræbe skadelige bakterier og vilde gærsvampe, samt forhindre eftergæring af vinen og konservere den samt hindre bruning af hvid og iltning af rødvin. I løbet af de sidste 100 år er mængden af svovl i vinen mere end halveret, takket være bedre hygiejne og teknik, og i dag er mængderne i reglen nede på et meget lavt niveau. Svovl tillades i biodynamisk og økologisk vin, dvs. vin af druer dyrket økologisk, dog med lavere grænser end de officielle.

Anmeldelser

  • Decanter 95 point
  • Robert Parker's The Wine Advocate 92 point
  • Ekstrabladet GODT KØB

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Chile
Region Casablanca Valley
Drue Rousanne, Syrah
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?