Ruffino Chianti Classico Riserva DOCG

På lager
SKU
Ruffino Chianti Classico Riserva DOCG
levering 1-3-dage
Normalpris 199,00DKK 149,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00DKK pr. styk.
/6
154,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Noter

Kompleks og dyb rødvin præget af søde kirsebær og frugtige noter med fint krydrede antydninger af tobak, læder og hvid peber. Vel-balanceret i ganen, med fløjls-agtige tanniner, fast syreindhold og en langvarig finish af rosmarin og figner. Vinens struktur gør det muligt at lagre den i mange år.

Servering

Nyd denne tidløse toskanske perle med italienske favoritter såsom prosciutto og andre antipasti, svamperisotto, pasta bolognese eller kylling cacciatore. Den er ligeledes god til grillet kød med ristede grøntsager.

Området

Druerne til at producere denne vin kommer fra de bedste vinmarker dyrket i de toscanske bakker. Jorden er rig på den grå sten galestro, der er karakteristisk for jorden i Toscana. Området ligger 250 til 350m over havets overflade

Vidste du at?

Riserva Ducale har været en af Ruffinos flagskibvine siden den første tapning. Historien om Riserva Ducale går helt tilbage til 1890, hvor hertugen af Aota, efter at have krydset alperner, smagte vinen for første gang. Han blev så begejstret for vinen, at han udnævnte Ruffino som leverandør til det Italienske Kongelig Hof. Og vinen er faktisk opkaldt efter ham ”the Duke”/”Ducale” (som betyder ”hertug” på dansk).

Gennem sit lange liv har Riserva Ducale medvirket i en række større og mindre film samt TV-serier – blandt andre ”The devil wears Prada” og TV-serien ”Friends”.

Anmeldelser

  • 3 Glas Gambero Rosso

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Italien
Region Toscana
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?