Rozes Very Old White Port

På lager
SKU
Rozes Very Old White Port
levering 1-3-dage
1.599,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne Rozès Very Old White Port er en helt unik portvin, der er omkring 70 år gammel. Portvinen, der stadig er ”ung” og levende med masser af vitalitet og elegance, taler til vores sanser og gør øjeblikket helt særligt og specielt.

En portvin med en skøn klar ravgul farve samt en fantastisk duft af krystalliseret frugt, karamel og honning. Smagen er elegant og fyldig med god friskhed, en smule sødme samt noter af tørret frugt, og den lange eftersmag er helt fantastisk og silkeblød. Men smag selv og lad vinen tale for sig selv; først i duften, så i smagen og til sidst i eftersmagen. Den vil med garanti efterlade enhver, der er så heldig at smage denne helt specielle portvin, med et stort og mindeværdigt indtryk.

For at sige det, som det er, så er denne Rozès Very Old White Port fuldkommen unik - en lovsang til Dourodalen i Portugal. Den repræsenterer på den mest udsøgte måde en hel regions arv, nemlig den unikke demarkerede Douroregion i Portugal.

Den er særdeles velegnet som en ”efter-måltidet-drink” og helt perfekt som hyggevin på de kolde og mørke efterårs- og vinterdage. Den er drikkeklar nu og de næste mange år, men den udvikler sig ikke yderligere i flasken - for i modsætning til f.eks. Vintage Port, som modner i flasken, er denne Verry Old White Port modnet på egetræ og først tappet på flaske, når den er fuldstændig moden og klar til at blive drukket.

Anmeldelser

  • Vivino 4,5/5

Passer til

Info

Type Portvine
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 20,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Gaveæske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?