Rozes Very Old Tawny Port

På lager
SKU
Rozes Very Old Tawny Port
levering 1-3-dage
1.499,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne Rozès Very Old Tawny Port er en helt unik portvin, der oprindeligt blev ”glemt” i en tønde. Her lagrede den i ophøjet ro og modstod både krige og store forandringer gennem tiden. I dag, næsten 100 år senere, er portvinen stadig ”ung” med vitalitet, og den fylder os med en fornemmelse af mystik, skrøbelighed og nostalgi.

Denne unikke portvin er ubeskrivelig, så i stedet for at forsøge at beskrive den, og i stedet for at bruge hvilke som helst tillægsord, så vil vinen tale for sig selv. Først i duften, så i smagen og eftersmagen. Den vil med garanti efterlade enhver, der er så heldig at smage denne helt specielle udgave, med et stort og mindeværdigt indtryk.

For at sige det helt simpelt, så er denne Rozès Very Old Tawny Port fuldkommen unik. Den er helt klart et ikon og en lovsang til Douro dalen i Portugal. Den repræsenterer på den mest udsøgte måde en hel regions arv, nemlig den helt unikke demarkerede Douro region i Portugal.

Denne portvin bør serveres afkølet og er særdeles velegnet som en ”efter-måltidet-drink” og helt perfekt som hyggevin på de kolde og mørke efterårs- og vinterdage.
Den udvikler sig ikke i flasken, for i modsætning til f.eks. Vintage Port, som modner i flasken, er denne Verry Old Tawny Port modnet på egetræ og først tappet på flaske, når den er fuldstændig moden og klar til at blive drukket.

Anmeldelser

  • Vivino 4,7/5

Passer til

Info

Type Portvine
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 20,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?