Rozès 10 Years Old Port - ÅRETS JULEPORTVN

På lager
SKU
Rozès 10 Years Old Port - ÅRETS JULEPORTVN
levering 1-3-dage
Normalpris 179,00DKK 129,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 179,00DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Rozès, der blev grundlagt i 1855 af M. Ostende Rozès, har siden 1999 været en del af en af verdens største producenter i Champagne - nemlig Vranken Pommery Monopole. I dag produceres portvine af højeste kvalitet i alle forskellige prislejer. Rozès-mærket er verdenskendt og eksporteres til mere end 40 lande, hvor Frankrig, Belgien, Tyskland og Skandinavien er de vigtigste markeder. Alle vindruer på Rozès’ vingårde er certificeret som bæredygtigt landbrug i henhold til PRODI-principper for integreret produktion. Blandt flere parametre indebærer dette at vedligeholde økosystemers stabilitet eksempelvis i form af sund jordbund og rent vand, at bevare naturlige ressourcer og dyreliv samt at fremme biodiversitet.

Denne 10-års portvin fra Rozès stammer fra et afgrænset område nær Dourofloden og er produceret af et blend af forskellige druetyper som bl.a. Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca.

Efter gæringen bliver vinen lagret på egetræsfade i Rozès’ kældre, hvorefter det endelige blend, som skal have været lagret minimum 10 år på egetræsfade, laves.

Vinen kan karakteriseres som en sødlig portvin med en særdeles delikat duft samt utrolig elegant smag. Den elegante smag afspejler på fornemste vis de karakteristika og den modenhed, de 10 år på egetræsfade, giver denne 10-års Tawny Port. Farven er gylden, og vinen er i perfekt harmoni.

Denne portvin bør serveres afkølet og er særdeles velegnet til f.eks. chokoladedesserter, kirsebær samt tørret frugt.

Passer til

Info

Type Portvine
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 20,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?