Sommer Rosé Mixkasse

Ikke på lager
SKU
Sommer Rosé Mixkasse
levering 1-3-dage
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Le Choix De Voltaire Rosé 2020
En flot rosé i en frugtrig og let drikkelig stil. "Le Choix de Voltaire" kommer fra vinmarker i Aude-området i Sydfrankrig. Dyrket 100 % på Syrah-druer i områdets kalkholdige lerjord. Vinen har en elegant Pink farve, frisk duft med strejf af hindbær.

Kompleks og velsmagende i en frugtrig og venlig stil. Ideel med salater, lyst kød og asiatiske retter. Serveres mellem 8-11 gr.

Hans Baer Pinot Noir Rosé 2021
Frisk og sprød med noter af jordbær og hindbær samt lidt fersken og melon. Den friske syre giver et godt modspil til den modne frugt. En såkaldt off-dry rosévin, der sagtens kan nydes som den er eller sammen med friske salater eller lette retter med lyst kød eller fisk.

Rosé - d´Adimant - uden årgnag - Tappet 2021
Det er i det sydlige Languedoc, i hjertet af Herault dalen, at vi finder appellationen Saint-Guilhem-LeDesert.

Og det er herfra denne smukke lyse rosé på grenache og cinsault, har sit afsæt. Forfriskende rosé, der til trods for det varme klima, har bevaret sin spændstighed, og en dejlig læskende smag med røde bær. Her er det lykkedes at skabe en flot balance mellem frugt og syre.

Naranjas Azules Garnacha Rosé 2019
Garnacha-druer fra Cebreros, en lille by i bjergene tæt på Madrid. Et område der har været glemt de sidste mange år, da folk forlod området for et bedre liv i byen. Efter en genoplivning af vinmarkerne er folk begyndt at vende tilbage til området. Druerne er høstet fra vinstokke der er mere end 60 år gamle. Kompleks, rund, vedholdende og frisk smag. Anbefales som aperitif eller til fisk.

Fragranza d'Oro Rosato 2021
Fremstillet på druerne negroamaro og uva longanesi. Flot pink farve i glasset. Frugtig duft og smag med noter af jordbær og gojibær med et fint strejf af pink grape. Nydes afkølet som aperitif, til fiske- og skaldyrsretter, salater eller til asiatiske retter.

Haut Turcas Rose 2020
Costieres de Nimes appellationen ligger i det sydvestlige hjørne af Rhone-dalen, lidt hævet over Camargue regionen. Nimes er berømt for deres ruiner, der vidner om romernes tilstedeværelse, og deres etablering af vinproduktion i området, allerede før vores tidsregning. Vindyrkning har derfor været en del af regionens DNA siden antikken, og de er begunstiget med en jordbund der er meget lig deres kollegaer i Chateauneuf-du-Pape.

Anmeldelser

  • Vinavisen
  • Luca Maroni 96 point
  • Robert Parker 92 point
  • Vores Mest Solgte

Passer til

Info

Type Rosévin
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?