Ronco di Sassi - Appassimento - 99 p. Luca Maroni 2017

På lager
SKU
Ronco di Sassi - Appassimento - 99 p. Luca Maroni-2017
levering 1-3-dage
Før 199,00 DKK 169,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00 DKK pr. stk.
/6
174,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Italiensk frugtbombe på tørrede druer - 15 %

En vildbasse af en rødvin fra hælen i det karakteristiske støvleland. Fløjlsblød med masser af lækker mørk moden frugt i smagen.

Ronco di Sassi Primitivo IGT Puglia Appassimento har en smuk dybrød farve i glasset. Duften er indtagende med rød frugt, rosiner og kirsebær.

I ganen udfolder vinen sig med al sin charmerende arrogance, fascinerende og moden med tydelige tegn fra lagringen på egetræsfade. Ronco di Sassi Primitivo IGT Puglia Appassimento vil med sin karakter og personlighed efterlade et sikkert aftryk i din bevidsthed.

Druerne til Ronco di Sassi Primitivo IGT Puglia Appassimento høstes i den syditalienske provins Puglia. Puglia strækker sig mellem Taranto Golfen og Adriaterhavet i den yderste del af ”hælen” i den italienske ”støvle”.

De modne druer høstes ikke, men efterlades på vinstokkene, så modningen fortsætter her. Efter ca. 15 dage er druerne overmodne og tørret på vinstokkene. Dette giver en topfyldig fløjlsblød rødvin.

Gæringen finder sted på rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur for at beskytte druernes karakteristiske og komplekse aromaer. Efterfølgende modner vinen på egetræsfade i nogle måneder.

Området har i årtusinder kædet Italien sammen med Grækenland og Orienten og båndene til antikkens Grækenland ses fortsat i området. Naturen i Puglia er barsk, men smuk.

Området nyder godt af klimaet omkring Middelhavet med lune vintre og varme, fugtige somre. Jordbunden, der består af kalk og sand, gør området særdeles velegnet til vindyrkning.

Et super valg til de kraftige kødretter eller intens simremad.

Serveringstemperatur: 16-18°C. 

Anmeldelser

  • 99/99 LUCA MARONI
  • Vivino 4.1 / 5

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Apulien
Drue Primitivo
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?