Ron Cubay Reserva 10 Años Especial

På lager
SKU
Ron Cubay Reserva 10 Años Especial
levering 1-3-dage
249,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Dufter af honning, fersken og vanilje. Smagen har noter af eg, krydderier og mere vanilje. Finishen er lang og behagelig og dejlig afrundet og gang er fuld af bourbonvanilje.

Ron Cubay Reserva 10 Años er en unik og speciel aftapning i Ron Cubay-serien, og har som navnet antyder lagret i hele 10 år. 10 års fadlagring i det cubanske, tropiske klima har udformet en smuk og elegant rom, der tilbyder smagsnuancer i flere lag.

Hvor den resterende del af Ron Cubay-serien er tappet ved 38 %, kommer Reserva 10 Años med en styrke på 40 %.

Cuba har en lang række forskellige rommærker, som alle er produceret af Cuba Ron S.A. - den eneste romproducent på Cuba. Al rom fra Cuba er derved skabt af denne statslige instans. Ron Cubay er en sand cubansk rom der så dagens lys i 1964, da man efter den cubanske revolution påbegyndte produktionen af forskellige nye rommærker.

I dag bliver Ron Cubay produceret på Ronera Central som blev etableret tilbage i 1972. Ron Cubay bærer naturligvis ”The Cuban Government Seal”, hvilket betyder at det produceres og flasket under opsyn af den cubanske stat.

Efter revolutionen samlede regeringen al deres ekspertise under et tag, og formede en rom med alle de karakteristika som Cuba allerede var blevet så kendt for. På Cuba bruger man kælenavne om Ron Cubay, der bl.a. kaldes ”Pearl of the Cuban Rums” og ”Taste of the Centre” hvilket refererer til byen, hvor rommen produceres. Byens navn er Villa Clara, og er beliggende midt på øen.

Info

Type Spiritus
Land Cuba
Alkohol 40,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?