Rockbound Pinot Noir - Top Pinot Noir

På lager
SKU
Rockbound Pinot Noir - Top Pinot Noir
levering 1-3-dage
Normalpris 399,00DKK 299,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 399,00DKK pr. styk.
/6
304,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Eksempel på at pinot noir kan levere elegant og kompleks vin langt ud over Bourgogne. Flot og saftig vin med en længde og vedholdenhed, man kun kender fra store seriøse vine. Stor smagsintensitet af røde frugter som ribs, hindbær og tranebær. Lækre ristede noter, dybe umamiindslag som svampe og våd skovbund. Brug den til mad, der har en ekstra detalje. Prøv med gratinerede svampe med frisk koriander, japansk kobekød med teriyaki eller en udsøgt finthakket tatar

6/6 Smagpaavin.dk

 "Til Fringe Collectives Pinot Noir har de fundet et plot i Santa Maria Valley – nærmere betegnet Bien Nacido Vineyards. Udtryksfuld aroma af superkoncentrerede hindbær med kirsebær og tranebær som support – dertil våd jord og toastet fad. I smagen får frugtnoterne selskab af noget boysenbær, tørrede jordbær, vådt nedfaldsløv og peber. Masser af syre og en blød, let tannin. Høj alkohol men den er ganske godt integreret. Det her er californisk Pinot Noir i bedste klasse, hvor frugten ikke er for varm eller kogt, syren er sprød og høj, og de mineralske noter tilfører kompleksitet og karakter. I like… a lot!"


5/6 Kvindevin.dk

 5 flotte hjerter: "Meget tydeligt amerikansk. Til den sødmefulde side med masser af modne brombær, sol, varm stil. Easy drinkable, fyldig og charmerende."


Anmeldelser

  • 6/6 Smagpaavin.dk
  • 5/6 Kvindevin.dk
  • 94 Wine Enthusiast 94 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land USA
Region Santa Maria Valley
Drue Pinot Noir
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?