Ripasso Valpolicella Alfabeta

På lager
SKU
Ripasso Valpolicella Alfabeta
levering 1-3-dage
Normalpris 89,95DKK 65,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 89,95DKK pr. styk.
/6
70,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Elegant og saftig vin, der viser at Ripasso ikke behøver være så sød, som vi har oplevet tidligere. Amarones lettere version: Ripasso; indtil for et par år siden var de vine typisk meget søde, tunge og mørke, men der er sket en generel stilforandring mod en mere slank profil og langt friskere smag. Rigtig elegant og saftig vin, der viser at Ripasso ikke behøver være så sød, som vi har oplevet tidligere. Fremstillet på druerne corvina og rondinella fra Veneto området i Italien. Farven er flot rubinrød. Duften og smagen er intens og kompleks med noter af modne røde bær med en behagelig frugtkrydret afslutning. Eftersmagen er lang og lækker. Passer perfekt til kødretter af oksekød, svinekød, lam, pastaretter og pizza'er.

Vinavisen 5/5

En dejlig vin og en klassisk Ripasso, hvor de upressede skaller fra Valpolicellas Amarone-vine er tilsat rødvinen og giver den kraft og sødme. Der er svampe og brombær i duften og søde, modne sommerbær i smagen. En fin syre til slut gør vinen velegnet til lidt fede retter - som fx pateer og cremede pastaretter.

5/6 Ekstra Bladet - Godt Køb

”Krydret næse. Medium koncentration. Frugtigt meget ligefrem i udtrykket. Kirsebær, tobak og strejf vanilje. Pæn krydret afslutning. Simpel men vellavet”.

Anmeldelser

  • Vinavisen
  • Ekstra Bladet Godt KØB

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Italien
Region Veneto
Drue Corvina, Rondinella
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?