Revolution Solaire GSM

På lager
SKU
Revolution Solaire GSM
levering 1-3-dage
Før 99,00 DKK 49,50 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00 DKK pr. stk.
/6
54,50 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vi er i det sydlige Frankrig med denne Solaire GSM, der som navnet antyder, er en hyldest til det solrige Sydfrankrig. Med relativ kort afstand til havet på den ene side, og Black Mountains på den anden side, opnår druerne til denne supersaftige vin, en fornem balance mellem den fyldige mørke frugt og syren. Her er masser af krydderurter og især rosmarin fornemmes. En saftig blød sag, der er velegnet til egnens skønne køkken

Vinavisen:

G.S.M står der på etiketten, hvilket henviser til druerne i denne rødvin: Grenache, Syrah og Mourvèdre. Udtrykket en "GSM-vin" stammer fra Australien, men har bredt sig til Europa. Grenache giver en blød druesmag og fine krydrede noter, men den har ikke så megen syre, tanniner og farve, og netop derfor får den som regel selskab af andre druer, der kan byde på de manglende egenskaber. Denne rødvin dufter af kaffe og mørk chokolade og har en dejlig krydret bærsmag ledsaget af tilpasse mængder syre og tanniner. Det er en lækker rødvin - og til tilbudsprisen et rent kup. Nyd den til krydrede kødretter og cremede oste.


Testvinder  6/6 Vinbladet¨

Violet. Krydret duft af sorte skovbær. Intens smag af sort bærfrugt, julekagekrydderier og chokolade i perfekt balance med frisk syre og modne tanniner. Topkvalitet med den 6. stjerne for prisen. (13,5 %).

Årgang 2019 hos Ekstrabladet.dk v/Thomas Rydberg ved kr. 99,- for 2 flasker den 19/2 2021 – GODT KØB + 5 stjerner af 6 mulige: ”Grenache, syrah og mouvedre fra det sydlige Frankrig. Varm krydret næse. Fyldig vin med let frugtsødme i eftersmagen. Sorte bær, sød lakrids og krydderier. Simpel ligefrem men man får meget for pengene.”

Anmeldelser

  • Guld i Berliner Wine & Trophy
  • 5/5 Vinavisen
  • Vinbladet -Testvinder
  • Ekstra Bladet Godt Køb

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Frankrig
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?