Rebel Ridge – Zin19 Black Edition

På lager
SKU
Rebel Ridge – Zin19 Black Edition
levering 1-3-dage
Normalpris 129,00DKK 79,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,00DKK pr. styk.
/6
84,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Rebel Ridge - Zin19 Black Edition 2019 er en ekstremt frugtrig fuldmoden Zinfandel, som kun de dygtigste vinmagere i Californien kan drive det frem. Den er på ingen måde kompliceret, men det den skal gøre, det gør den til perfektion. Og frem for alt så smager den bare godt. At finde så god vin i et prissegment, hvor der som regel er tale om discountvin - det er simpelthen unikt.

På samme måde som udgaven, der blev frigivet sidste år, er nuværende årgang 2019 kravlet helt op på 15% alkohol. Men det skal du ikke lade dig skræmme af - de er meget dygtigt integreret og samspillet med den fyldige frugt sidder lige i skabet.

Efter det lykkedes for Rebel Ridge at få fat i de helt rigtige marker i Californien, blev projektet "Californiens bedste Zin til menneskepenge" en realitet.

Vinen er resultatet af en ung vinmager, opvokset omkring Amaronemarkerne, som har fået frie tøjler til at lege med de ekstremt solbeskinnede californiske Zinfandelmarker.
Mange af vores kunder kender heldigvis allerede kvaliteten fra Rebel Ridge. Deres Pinot Noir er en af vores mest solgte vine (og den allermest genbestilte vin). Zin19 Black Edition lægger sig smukt i præcis samme boldgade, blot med Zinfandel-druens naturlige dybde, varme og kraft.

Den passer rigtig godt til det danske køkken i den kraftige ende af skalaen. Men at den er dejlig sammen med mad, skal ikke afholde dig fra at nyde den på dens egne præmisser. Rebel Ridge - Zin19 Black Edition 2019 er præcis lige så skøn at nyde som et glas i utide.

Vi garanterer, at Rebel Ridge - Zin19 Black Edition 2019 giver utroligt meget velsmag for pengene.

What's not to like?

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land USA
Region Californien
Drue Zinfandel
Alkohol 15,0%
Fadlagring 9 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?