Rebel Ridge – Noir 20

På lager
SKU
Rebel Ridge – Noir 20
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 79,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
/6
84,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinens mørkere farve og fuldmodne smag er resultatet af tre unge vinmageres eksperiment. Eksperimentet bestod i at dyrke den ellers så kræsne og lidt sarte Pinot Noir-drue i den ekstremt solbeskinnede Lodi-dal i Californien.
Den heftige sol og varme kræver ekstra opmærksomhed på druen, streng drueselektion og nattehøst for at bevare kompleksiteten uden at gå på kompromis med det fuldmodne udtryk. Men resultatet af anstrengelserne er af en anden verden.
Vi er med andre ord milevidt fra de nogle gange mere slanke Pinot Noir-vine, som du måske kender det fra europæiske vinproducenter. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte:
En blød og rund vin, HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring. Mums!

Om Rebel Ridge Winery

Rebel Ridge er opkaldt efter det sted, de 3 rebelske vinmagere mødtes.
I frustration over en stillestående vinbranche styret af få globale spillere, der har frit spil til at holde priserne oppe, ville de noget andet. Chefvinmageren, som oprindeligt er opvokset i Valpolicella i Italien, ønskede især maksimal udnyttelse af de mange californiske soltimer, samt en ny vinstil, som er mindre prætentiøs og mere full on fruit og letdrikkelig. Her kan alle være med og få en skøn vinoplevelse i glasset.

Vi tør med største ro i stemmen godt sige, at dette er det vildeste Pinot Noir-kup vi til dato har set, målt på kvalitet per krone.

Info

Type Rødvin
Årgang 2020
Land USA
Region Lodi
Drue Pinot Noir
Alkohol 13,5%
Fadlagring 10 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?