Ravenswood Pickberry 2011, Sonoma, Californien

På lager
SKU
Ravenswood Pickberry 2011
levering 1-3-dage
Normalpris 379,00DKK 199,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 379,00DKK pr. styk.
/6
204,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Smager som stor Bordeaux tilsat et elegant strejf sol fra Californien.

Ravenswood tager sit vante sted i spidsen af klassen med sin samling af single-vineyard serien. Pickberry er blevet en af Ravenswoods mest prestigefyldte vine.

Blended er 66 % Merlot, 25 % Cabernet Sauvignon og 9 % Malbec. Mosten lagre hele 20 måneder på franske egefade, hvoraf 40% af disse er helt nye.

Der er tale om en lækker vin med smagfulde kirsebær, ribs, blommer, rød frugt, tørrede urter og tobaksblade. Vidunderligt afbalanceret, imponerende, tæt, krydret, mineralsk og bemærkelsesværdigt blødt og dvælende finish. En ekstraordinær vin med en ekstraordinær historie.

Kort efter at Cris og Lorna afsluttede deres uddannet, blev de gift, flyttede til San Francisco og fik børn. I Haight-Ashbury, hvor de første boede, var alt godt – eller i hvert fald næsten alt, for de hadede tågen, der blæste ind fra Stillehavet hver dag. Derfor søgte de nord for Golden Gate efter et nyt sted, og det fandt de på den nordlige side af Sonoma Mountain.

I starten var det blot for at tilbringe weekenden der i en trailer, nyde naturen, slappe af og plukke bær fra de vinstokke, der allerede var på stedet. Inden længe begyndte deres to små børn kalder det "pick-berry place".

Da Cris kom fra en vinproducerende familie, så besluttede de at bygge et hus på stedet og plante Chardonnay druer - og fordi Cris havde en svaghed for Bordeaux, så plantede de også Cabernet Sauvignon og Merlot druer.

Da vinstokkene begyndt at give druer, så fik Cris og Lorna et opkald fra en lokal vinproducent, Joel Peterson, der vidste, at god Cabernet kom fra den nordlige side af Sonoma Mountain.

Ravenswoods første "Pickberry" vin blev kaldt "en af de vigtigste vine i årgang "af Wilfred Wong og modtog en 90+ rating fra Robert M. Parker Jr. Pickberry er blevet en af Ravenswoods mest prestigefyldte vine. Pickberry Wineyards ligger på den nordlige side af Sonoma Mountain.

De benytter et særligt system til at binde vinstokkende op, så planen breder sig ud og holder drueklaserne små. Det giver druer med en enorm intensitet, kompleksitet og koncentration.

Vingården består af 30 hektar vinmarker, hvoraf de første vinstokke blev plantet i 1892. Appellationen er Sonoma Mountain, og markerne ligger godt 210 meter over havets overflade.


Anmeldelser

  • Wine Spectator 89 point
  • Vivino 3.9/5
  • Wine Enthusiast 88 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2011
Land USA
Region Sonoma Valley
Drue Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?