Ravenswood Old Vine Zinfandel Lodi

På lager
SKU
Ravenswood Old Vine Zinfandel Lodi
levering 1-3-dage
Normalpris 189,00DKK 125,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 189,00DKK pr. styk.
/6
130,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ravenswood Lodi Old Vine er en kraftfuld rødvin med en meget smuk, mørkerød farve. Både duft og smag er fyldt med sorte kirsebær, solbær, nellike og kakao, og finishen er flot med bløde tanniner, afbalanceret syre og en lang, dvælende afslutning. Nyd vinen til en lækker bøf eller kraftige retter som lasagne eller gryderetter.

Denne fyldige rødvin er fremstillet primært af zinfandel-druer og petite sirah-druer fra Lodi. Kendetegnene for Lodi er de meget varme dage og kølige nætter samt en meget sandet jord, hvilket tvinger vinplanternes rødder til at søge dybt i jorden efter vand og næring. Dette giver en meget blød og frugtrig zinfandel-vin. Hver Ravenswood-årgang har sit eget unikke præg, der skyldes både årgang og de vinmarker, hvor druerne dyrkes og høstes.

Ravenswood er lavet på "gammeldags" vis med gæring i åbne træfade - udelukkende med naturligt gær. Mosten omrøres dagligt for at få så meget skindkontakt som muligt. Mosten lagre 12-18 måneder i franske egefade hvoraf 30% af dem er helt nye.

Denne vin er lavet af druer fra gamle vinstokke - helt op mod 80 år gamle - hvilket giver druerne og dermed vinen ekstra saft og kraft.

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land USA
Drue Zinfandel
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?