Rapture Cabernet Sauvignon

På lager
SKU
Rapture Cabernet Sauvignon
levering 1-3-dage
Normalpris 499,00DKK 399,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 499,00DKK pr. styk.
/6
404,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon-druer med en smule Petite Sirah. En sublim vin med indtagende smag af solbær, chokolade, vanilje og en anelse krydderi fra egetræet.

Nyd vinen til f.eks. vildt, oksesteg eller til modne oste. Serveringstemperatur 16-18°C.

Efter gæring har vinen modnet i 18 måneder på 100 % nye franske egetræsfade. Rapture repræsenterer det bedste af Cabernet Sauvignon fra Michael David Winery.

2013-høsten startede allerede i starten af august med druesorterne Chardonnay og Pinot Noir. De første røde druer blev høstet fra starten af september til primo oktober. Efter en stor 2012-høst forventedes 2013-høsten at være mindre end gennemsnittet.

Men høsten viste sig atter at være god både på kvantitet og kvalitet. Med moderate temperaturer hen over sommeren udvikledes frugten i druerne perfekt med masser af smag og en god syre.

Rapture kan bedst oversættes med ”ekstase” eller ”henrykkelse” og begge prædikater passer særdeles godt til denne Cabernet Sauvignon fra Lodi, som med sin saft og kraft vil feje benene væk under de fleste.

Området og producenten: Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middelhavsagtigt klima.

Området byder på kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering.

De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede.

I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud.

Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter. Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien.

Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.


Anmeldelser

  • VIVINO 4.4/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land USA
Region Lodi
Drue Cabernet Sauvignon, Petite Sirah
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?