Rain Cloud – Red Blend

På lager
SKU
Rain Cloud – Red Blend
levering 1-3-dage
Normalpris 129,00DKK 79,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,00DKK pr. styk.
/6
84,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Rain Cloud - Red Blend 2020 er et saftigt 'red blend' fra Napa, Californien.

Hvilke druer, der er brugt, må imidlertid være op til den enkelte smager at vurdere. Det oplyses nemlig ikke. Vi gætter på i hvert fald Zinfandel og Syrah. Rain Cloud har mange af de typiske karaktertræk fra disse druer. Blandt andet farven, det krydrede varme snit og ikke mindst blødheden. Måske er der også lidt af den amerikanske darling-drue, Cabernet Sauvignon i? Smag selv efter og gæt med.

Uanset 'opskriften' så er Rain Cloud - Red Blend 2020 en umanerligt dejlig vin, der gør sig umage med at please sit publikum uden at gå hen og blive ligegyldig. Den kunne godt koste mere, men det gør den besynderligt nok ikke. Det skyldes formentligt det hemmeligholdte blend. Det er dog ikke noget man som vinnyder ligger søvnløs over. Når man finder en lille perle til en så favorabel pris, får man derimod pludselig energi nok til at fylde den ene flaske efter den anden på plads i kælderen. Her er ganske enkelt stor drikkeglæde for hver eneste krone!

Flot, dyb rubinrød farve i glasset. Smagen har modne sorte kirsebær, brombær, hints af chokolade og et lille strejf af peber i sig. Den er medium-fyldig i kroppen og dens bløde, blide tanniner arbejder flot sammen med den douce frugtsyre. Fin afslutning, der ikke lader noget tilbage at ønske. Den er både mellemlang, dyb og interessant.

Til prisen står du overfor et virkelig godt vinkup, som vil egne sig fortrinligt til at forkæle både din egen og dine gæsters gane.

Info

Type Rødvin
Årgang 2020
Land USA
Region Californien
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?