Rage Zinfandel - Sonoma

På lager
SKU
Rage Zinfandel Sonoma
levering 1-3-dage
Normalpris 399,00DKK 349,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 399,00DKK pr. styk.
/6
354,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinen er lavet på Zinfandel-druer fra 45 år gamle vinstokke, her i en blend med en smule Petite Sirah. En lækker, fyldig vin med smag af modne bær med et strejf af krydderier og lidt vanilje. Eftersmagen er vedvarende, rund, med silkebløde tanniner i eftersmagen.

Efter gæring har vinen modnet i 14 måneder på egetræsfade. Rage Zinfandel er endnu et eksempel på Michael Davids formåen ikke mindst, hvad angår Zinfandel-vine.

Serveringstemperatur 16-18°C.

2013-høsten startede allerede i starten af august med druesorterne Chardonnay og Pinot Noir. De første røde druer blev høstet fra starten af september til primo oktober. Efter en stor 2012-høst forventedes 2013-høsten at være mindre end gennemsnittet.

Men høsten viste sig atter at være god både på kvantitet og kvalitet. Med moderate temperaturer hen over sommeren udvikledes frugten i druerne perfekt med masser af smag og en god syre.

Rage kan bedst oversættes med ”vrede”. Der er dog intet vredt over denne vin fra Michael David Winery – snarere tværtimod. Vinen er endnu et smukt eksem pel på Zinfandel-druens mangfoldighed.

Vi finder området Dry Creek Valley i Sonoma County i Californien. Området byder på intet mindre end 2.400 hektar vinmarker i et område med mere end 30 forskellige jordbundstyper. Faktisk ynder de lokale at sige, at de har flere forskellige jordbundstyper end i hele Frankrig.

Området er således meget mangfoldigt og varieret i forhold til påvirkninger både fra jordbunden og fra klimaet, hvor især morgentågen spiller en vigtig rolle, idet den beskytter og køler druerne, så de ikke modner for hurtigt.

Dry Creek Valley er international kendt for deres Zinfandel-vine i verdensklasse. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede.

I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugs- metoder i Californien.


Anmeldelser

  • Vivino 4.4/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land USA
Region Lodi
Drue Zinfandel
Alkohol 15,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?