PRÓXIMO Marqués de Riscal - Rioja

På lager
SKU
PRÓXIMO Marqués de Riscal - Rioja
levering 1-3-dage
Normalpris 89,00DKK 59,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 89,00DKK pr. styk.
/6
64,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Noter: Dyb, klar, mørk kirsebærrød farve. Medium aromatisk intensitet, ren og ung. Hints af jordbær og røde kirsebær. Medium-fyldig med dejlig smag af modne frugter og let ristet egetræ i finish.

Servering: Strukturen af denne vin gør den til det perfekte match for en bred vifte af retter, lige fra pasta, til fjerkræ og grill, samt karry kylling og svinekød.

Vinhuset: Marqués de Riscal er en af de ældste og nok en af de mest kendte Rioja Bodegaer i verden. Siden 1858 har familien Hurtado de Amézaga stået bag Marques de Riscal. De var en af de første vinproducenter i Rioja som begyndte at dyrke og lagre rødvin efter Bordeaux teknikker. I 1962 var Marqués de Riscal den første vingård, som solgte deres vin under Rioja navnet, før Rioja blev til en officielt spansk vinregion. I 1895 var de ligeledes den første ikke-franske vingård, som modtog det præstigefyldte Diplôme de Honneur ved Bordeaux Exhibition. 

I dag er Marqués de Riscal den moderne spanske château, som afspejler en klar vision om en innovativ fremtid, mens de står trygt ved de stolte vintraditioner af Rioja Alavesa.

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Spanien
Region Rioja
Drue Tempranillo
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?