Prayers Of Sinners Syrah

På lager
SKU
Prayers Of Sinners Syrah
levering 1-3-dage
Normalpris 129,00DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,00DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne vin kommer fra Ste. Michelle Wine Estates, som har en stor samling af vinejendomme under sine vinger. Når de selv skal beskrive den fantastiske samling af vinejendomme, hvis vinmarker producerer nogle af de bedste vine i verden, kalder de vinejendommene for “perlerne” og Ste. Michelle Wine Estates for “snoren”. Tilsammen bliver det til “perlesnoren” - og dette billede både symboliserer og fremhæver firmaets filosofi, som lyder: Vi tror, at hver “perles” glans kommer bedst til sin ret, når beslutningerne i vinmarkerne og i produktionsprocessen bliver taget på stedet af de folk, der selv dyrker druerne og de folk, der selv laver vinen. Firmaet Ste. Michelle Wine Estates er simpelthen tråden/snoren, der sørger for administrativ og økonomisk støtte til disse ekstraordinære vinejendomme.

Etiketten på denne vin lyser i mørket, så hvis du i mørke lyser direkte på etiketten, kan du se, om du synger med englene eller er i komplot med djævlen. Sandheden bliver afsløret i mørket.

Denne Prayers of Sinners er hovedsageligt produceret af druerne Syrah (90%) samt en lille smule Merlot (10%), der alle er dyrket i Washington State i USA.

Vinen har været lagret 10-12 måneder på egetræsfade.

Det er en skøn rødvin med flot dybrød farve, delikat frugtduft med noter af violer, fyldig, rund og kompleks frugtsmag med noter af brombær, mørke frugter og kakao samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til grillede eller stegte bøffer og snitzler, stegte grøntsager og peberfrugter samt chokoladekage.

Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu og de næste par år.

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land USA
Region Washington
Drue Syrah
Alkohol 14,5%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?