Pound Cake – Chardonnay

På lager
SKU
Pound Cake – Chardonnay
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 89,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
/6
94,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Pound Cake - Chardonnay 2021 er cremet og fed, på den der måde, hvor det hele bare smelter symfonisk i munden på dig. Navnet holder, hvad det lover: Hvis den var mere heftig, ville den være tyk som kagedej og du skulle formentligt spise den med ske.

Pound Cake 2021 er en vidunderligt velsmagende Chardonnay fra dygtig producent i Napa Valley, Californien med rigtig mange fans!
I Californien har Chardonnay-druerne om dagen suget al den varme og sol til sig de overhovedet kunne. Om natten har den kølet sig i kystvindene. Resultatet er derfor milevidt fra de køligere europæiske udgaver af druen. Hvis du normalt er til stram syre og ranke hvidvine, er det her helt sikkert ikke noget for dig. Er du derimod vinnyderen, der kan lide cremede, fede vine, hvor der er skruet godt op for bassen, så er det her muligvis din nye vin-affære!

Med sin ferskengule farve lokker den allerede, når den bliver hældt i glasset. Duften er overvældende og med sine indsmigrende duft af både frisk saft fra modne citroner og den kraftigere bund af vanilje og fudge fra fadnoterne slår den en usynlig krog i dig. Det er absolut positivt ment. Det er nemlig svært ikke at falde for dens yderst markante charme. Smagen er intens, fyldig og 'toasted', og med et lille finurligt strejf af kokosnød og ananas-krokant. Det er pakket ind i tonsvis af moden frugt og slutteligt vanilje og smørfedme fra fadlagringen. Lang, flot finish, der bliver hængende længe.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land USA
Region Californien
Drue Chardonnay
Alkohol 14,0%
Fadlagring 9 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?