Porto Pocas Vintage 2009 37,5 cl

Ikke på lager
SKU
Porto Pocas Vintage 2009 37,5 cl
levering 1-3-dage
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Porto Pocas er kendt for sin særlige evne til at fremstille Portvin af høj kvalitet. Portvin kan serveres både ved stuetemperatur og lettere afkølet.

Vintage betyder vinhøst eller årgang, og er en portvinstype, der kun laves i de allerbedste år. Den tilbringer 2 år på fad, hvorefter den udvikler sig i mange år på flaske, og den er først drikkemoden i relativ sen alder. Den regnes for "kongen" af portvin. Lang beskrivelse: Siden grundlæggelsen i 1918 har Porto Pocas været kendt for sin særlige evne til at fremstille Portvin af høj kvalitet. Portvin kan serveres både ved stuetemperatur og lettere afkølet til desserter, nøddekager og oste. I dag, med tre quintas i de bedste vinfremstillings-områder af Douro, er Poças sikker på total kontrol over kvaliteten af deres vine. Siden 1990 har de også produceret rødvine fra Douro på samme tid som deres enorme udvalg af Portvin i alle klasser og niveauer.

Siden grundlæggelsen i 1918 har Porto Pocas været kendt for sin særlige evne til at fremstille Portvin af høj kvalitet. Portvin kan serveres både ved stuetemperatur og lettere afkølet til desserter, nøddekager og oste. Det hele begyndte den 15. august i 1918, da Manoel Domingues Poças Júnior etablede sit eget firma. Manoel Poças var 30 år gammel, og han havde en vis erfaring i denne branche. Med sin onkel skabte han en virksomhed ved at sælge drue til de store portvinshuse. Kort tid efter etableringen åbnede de deres hovedkontor i Vila Nova de Gaia, hvor de holder til den dag i dag. Som firmaet voksede, så blev der brug for flere ansatte - først hans onkel, så hans brødre, hans kone og hans børnebørn: heldigvis deler Poças-familien hans lidenskab for vin, der kombinerer en respekt for traditionen med et åbnet sind for de nyskabelser de nye generationer har medført. I dag, med tre quintas i de bedste vinfremstillings-områder af Douro, er Poças sikker på total kontrol over kvaliteten af deres vine. Det får du glæden af ved denne vin. Druer, der dyrkes i Douro, er kendetegnet ved det høje indehold af tanniner og sukker, hvilket er ideelt til at producere den fineste kvalitet af bordvine. Generelt er dette potentiale overset i årevis, da produktionen af Portvin blev prioriteret. Hos Pocas har man dog i mange år været klar over dette, og af samme grund har de siden 1990 produceret rødvine fra Douro på samme tid som deres enorme udvalg af Portvin i alle klasser og niveauer.

Passer til

Info

Type Portvine
Årgang 2009
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 20,0%
Størrelse Halvflaske 37,5 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Kasse med 12 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?