Porto Pocas Colheita 1997 37,5 cl

Ikke på lager
SKU
Porto Pocas Colheita 1997 37,5 cl
levering 1-3-dage
  • Køb 1 for 139,00 DKK pr. stk.
/6
104,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Siden grundlæggelsen i 1918 har Porto Pocas været kendt for sin særlige evne til at fremstille Portvin af høj kvalitet. Portvin kan serveres både ved stuetemperatur og lettere afkølet til desserter, nøddekager og oste. I dag, med tre quintas i de bedste vinfremstillings-områder af Douro, er Poças sikker på total kontrol over kvaliteten af deres vine.

 

 Den korte Avis: 6 stjerner

 92 point Wine Entusiast

 Ekstrabladet

 Vin&Co Sommelier

 

Colheita lagrer på fade i mindst 7 år før tapning. Farven er mørk cognac/mahogni farvet. Duften er koncentreret af figner, chokolade og nødder. Smagen er blød og kraftfuld af dadler, rosiner og mandler. God til oste og desserter.

 

Siden grundlæggelsen i 1918 har Porto Pocas været kendt for sin særlige evne til at fremstille Portvin af høj kvalitet. Portvin kan serveres både ved stuetemperatur og lettere afkølet til desserter, nøddekager og oste. Det hele begyndte den 15. august i 1918, da Manoel Domingues Poças Júnior etablede sit eget firma. Manoel Poças var 30 år gammel, og han havde en vis erfaring i denne branche. Med sin onkel skabte han en virksomhed ved at sælge drue til de store portvinshuse. Kort tid efter etableringen åbnede de deres hovedkontor i Vila Nova de Gaia, hvor de holder til den dag i dag. Som firmaet voksede, så blev der brug for flere ansatte - først hans onkel, så hans brødre, hans kone og hans børnebørn: heldigvis deler Poças-familien hans lidenskab for vin, der kombinerer en respekt for traditionen med et åbnet sind for de nyskabelser de nye generationer har medført. I dag, med tre quintas i de bedste vinfremstillings-områder af Douro, er Poças sikker på total kontrol over kvaliteten af deres vine. Det får du glæden af ved denne vin. Druer, der dyrkes i Douro, er kendetegnet ved det høje indehold af tanniner og sukker, hvilket er ideelt til at producere den fineste kvalitet af bordvine. Generelt er dette potentiale overset i årevis, da produktionen af Portvin blev prioriteret. Hos Pocas har man dog i mange år været klar over dette, og af samme grund har de siden 1990 produceret rødvine fra Douro på samme tid som deres enorme udvalg af Portvin i alle klasser og niveauer

Passer til

Info

Type Portvine
Årgang 1997
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 20,0%
Størrelse Halvflaske 37,5 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?