Podere don Cataldo Cabernet Sauvignon, Salento IGT

På lager
SKU
Podere don Cataldo Cabernet Sauvignon, Salento IGT
levering 1-3-dage
Før 89,00 DKK 59,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 89,00 DKK pr. stk.
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Erik Mortensen
“Vinen er atypisk for området lavet på Cabernet Sauvignon og Merlot druer, men resultatet er godt og viser, at Rocca-familien kan håndtere det hele og er villig til at gå nye veje. Sydens sol giver saft og kraft, og duften er koncentreret omkring solbær og sorte kirsebær. En vin med god ”krumme."

vin er produceret af Cabernet Sauvignon og Merlot druer og er et godt eksempel på hvor godt dette terroir er – selv for de internationale druer. Det er en elegant vin med intens rød farve, delikat frugtduft, intens og fyldig, men samtidig blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag med et strejf af urter.

Denne velstrukturerede rødvin er særdeles velegnet til fyldige madretter, svinekød, vildt, oksestege og de fleste oste. Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu og de næste par år.

I 1880 grundlagde Francesco Rocca firmaet Vinicola Rocca. Firmaet har lige siden været en del af vinindustrien i Italien. Selskabet, der stadig ejes af familien Rocca, hedder i dag helt korrekt Angelo Rocca & Figli. I begyndelsen handlede Rocca kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin.

Anmeldelser

  • VinAvisen
  • Erik Mortensen, Den Korte Avis

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land Italien
Region Salento
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.