Pocas Vintage Port 2013 - I gavekasse

På lager
SKU
Pocas Vintage Port 2013 i Gavekasse
levering 1-3-dage
Normalpris 299,00DKK 199,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 299,00DKK pr. styk.
/6
204,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Pocas vinatge 2013 er en rigtig flot portvin med mange gode anmeldelser. Bla. har den hentet 92 point hos Robert Parker's The Wine Advocate og en  sølvmedalje i Decanter 2016 samt 90 point hos både Wine Spectator og Wine Enthusiast.

Vintage betyder vinhøst eller årgang, og er en portvinstype, der kun laves i de allerbedste år. Den tilbringer 2 år på fad, hvorefter den udvikler sig i mange år på flaske, og den er først drikkemoden i relativ sen alder. Den regnes for "kongen" af portvin.

92 Point i Vinbladet

”Tæt duft, svesker, mørke bær, pirrende med fin alkohol i næsen, krydret, mineralsk tone. Stor fylde, lidt rå på den gode måde, god bid langt fremme og stort frugt, mørk i eftersmagen”.

Vinhuset Pocas 
Siden grundlæggelsen i 1918 har Pocas været kendt for sin særlige evne til at fremstille portvin af høj kvalitet. Portvin kan serveres både ved stuetemperatur og lettere afkølet til desserter, nøddekager og oste. Det hele begyndte den 15. august i 1918, da Manoel Domingues Poças Júnior etablede sit eget firma. Manoel Poças var 30 år gammel, og han havde en vis erfaring i denne branche. Med sin onkel skabte han en virksomhed ved at sælge drue til de store portvinshuse. Kort tid efter etableringen åbnede de deres hovedkontor i Vila Nova de Gaia, hvor de holder til den dag i dag. Som firmaet voksede, så blev der brug for flere ansatte - først hans onkel, så hans brødre, hans kone og hans børnebørn: heldigvis deler Poças-familien hans lidenskab for vin, der kombinerer en respekt for traditionen med et åbnet sind for de nyskabelser de nye generationer har medført. I dag, med tre quintas i de bedste vinfremstillings-områder af Douro, er Poças sikker på total kontrol over kvaliteten af deres vine. Det får du glæden af ved denne vin. Druer, der dyrkes i Douro, er kendetegnet ved det høje indehold af tanniner og sukker, hvilket er ideelt til at producere den fineste kvalitet af bordvine. Generelt er dette potentiale overset i årevis, da produktionen af portvin blev prioriteret. Hos Pocas har man dog i mange år været klar over dette, og af samme grund har de siden 1990 produceret rødvine fra Douro på samme tid som deres enorme udvalg af portvin i alle klasser og niveauer.

Anmeldelser

  • Robert Parker's 92 point
  • Peter Winding hos Vinbladet 92 point
  • Wine Spectator 90 point
  • Wine Enthusiast 90 point
  • Decanter Sølvmedalje
  • Wine & Spirits 92 point
  • Revista de Vinhos 17.5/20

Passer til

Info

Type Portvine
Årgang 2013
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 19,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvsød
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?