Plymouth Sloe Gin - 26%

På lager
SKU
Plymouth Sloe Gin - 26%
levering 1-3-dage
225,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Den originale Plymouth Sloe Gin. Sloe Gin fra Plymouth er baseret på en opskrift tilbage fra 1883, og er siden blevet en vigtig del i forskellige klassiske cocktails, som især Sloe Gin Fizz.

Plymouth Dry Gin blev udviklet helt tilbage i 1793 som verdens første spiritus med betegnelsen ’Dry Gin’ og er samtidig den eneste engelske gin, hvis geografiske oprindelse er beskyttet af EU. Fra begyndelsen blev den højt værdsat af både British Royal Navy og af de store opdagelses-rejsende, og den opnåede berømmelse på verdenshavene. Også til lands har Plymouth Gin stolte traditioner. I 1880’erne var det den første gin, som havde sit eget navn – og den var hovedingrediensen i det, der skulle blive verdens mest berømte cocktail, ’Le Marguerite’, den oprindelige Dry Martini.

Plymouth Gin er karakteriseret ved sin fyldige, sødmefyldte og frugtagtige smag.Her i slåenudgaven får den en let rød-frugtet stil og en fin bitterhed til at balancere ud med. Prøv den rent over is eller som en spændende og flot farvet G&T med en god tonic som fx. Fever-tree Tonic.

Info

Type Rødvin
Land England
Alkohol 26,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?