Pinea Tinto Ribera del Duero

På lager
SKU
Pinea Tinto Ribera del Duero
levering 1-3-dage
Normalpris 869,00DKK 750,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 869,00DKK pr. styk.
/6
755,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

2 gamle venner sidder under et pinea træ, de snakker om lidt af hvert og kommer ind på drømme, og begge 2 har en stor drøm om at producere vin, men ikke bare vin, verdensklasse vin. De tager her begge en stor beslutning om at gå efter denne drøm, de begynder derfor at planlægge og finde ud af hvordan deres vinhus skal fungere. Et navn kommer specielt frem i deres hoved, Issac Fernandez, en af Spaniens klart bedste vinmagere. Issac er perfekt til jobbet og de får ham hentet ind og nu med ham i spidsen for produktionen, er de igang med at skabe historie om en af verdens bedste vine.

Druerne til at producere denne lækre vin er høstet fra 80 hektar, af 30-90+ år gamle vinmarker. Alle druerne er blevet håndplukket og langt i små kurve under transporten fra vinmarkerne til vinhuset, dette er for at sikre mindst muligt indflydelse på druerne under transporten. Alle stilkene på druerne bliver fjernet i hånden, samtidig med at de bedste druer bliver udvalgt til brug i vinen. Vinen lagrer 24 måneder i nye franske egetønder.

En dyb rubin rød farve i glasset, som er klar og lys at se på. En blanding af aromaer fra frugter og udsøgte tønde, giver en blød, krydret tone. I ganen er den meget kraftig og elegant som er meget rig i fra start til slut. En fantastisk krop, rigelig med ikke overvældende tanniner og vel integreret alkohol, giver en perfekt balance. Starter ud med smage af sorte frugter fra skoven værende brombær og krydderier som kryddernellike og sort peber. En lang og harmonisk eftersmag og en røget afslutning, der giver den en god længde. En rund, kompleks og balanceret vin, der fremhæver det maksimale potentiale af Tempranillo på sit bedste.

Anmeldelser

  • Vivino 4,4/5
  • James Suckling 94 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Spanien
Region Ribera del Duero
Drue Tempranillo
Alkohol 15,0%
Fadlagring 24 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Trækasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?