Piano di Roveto – Puglia Sangiovese Primitivo

På lager
SKU
Piano di Roveto – Puglia Sangiovese Primitivo
levering 1-3-dage
Normalpris 129,00DKK 69,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,00DKK pr. styk.
/6
74,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo 2021 er det bedste af 2 verdener. Sangiovesedruen med sit relativt høje frugtsyreindhold og Puglia med sin bagende sol. Når de to forenes, så opstår der sød musik i form af en vin med en flot afrundet sødmefuldhed og en rygrad, der gør den velegnet som både madvin og som et glas 'bare fordi'. Når druerne får lov at modne i så megen varme som Puglia byder på, så stiger sukkerindholdet i druen og den efterfølgende vinificering ender med en højere alkoholprocent. Den høje alkohol er ikke i sig selv en kvalitet. Men når den går hånd i hånd med den naturlige sødme, så er det medvirkende til, at vinen opleves balanceret og i harmoni.

Sangiovesedruerne kommer dog ikke med al pragten i vinen alene. Primitivo, der spiller på hjemmebane i Puglia, giver den flotte, dybe røde farve. Druens naturlige evne til at opbygge sukkerniveauet er også med til at sætte sødmen og alkoholen højt på listen.

Det smagfulde blend åbenbarer en kompleks palette af solmodne bær og frugter med kirsebær, brombær, blommer og lakrids og lækkert anstrøg af vanilje fra fadlagringen.

Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo 2021 egner sig glimrende at servere til kød- eller svampebaserede retter. Den er også en fin ledsager til modne oste. Vi anbefaler, at du serverer den ved 16-18 grader.

Piano di Roveto er en serie af vine med den gode vinoplevelse i fokus til markedets bedste pris.

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Italien
Region Puglia
Drue Primitivo, Sangiovese, Zinfandel
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?